Lehdistötiedote   26.10.2023

John Deere Financial käynnistää metsäkoneiden rahoitusohjelmat Suomessa

John Deere kuormakone metsässä

John Deere Forestry Oy on laajentanut palveluaan Suomen metsäkoneasiakkaille rahoitusratkaisuilla, joita tarjoaa John Deere Financial (JDF), Deere & Companyn rekisteröity tavaramerkki.

Maatalous- ja nurmikonhoitokoneasiakkaiden John Deere Financial -ohjelmat käynnistyivät Suomessa jo vuonna 2021. Syyskuusta 2023 lähtien rahoituspalvelut (leasing- ja osamaksu) ovat myös John Deere Forestry Oy:n asiakaskunnan käytettävissä.

Mika Hannonen, John Deere Forestry Oy:n aluejohtaja: ”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme laajentaa palveluitamme entisestään ja tarjota metsäkoneasiakkaillemme myös rahoituspalveluita. Yhdessä huoltojen, osien, takuiden ja jatkettujen takuiden kanssa tarjoamme asiakkaillemme täydellisen palvelupaketin."

John Deere Financialin Euroopan alueen toimitusjohtaja Andreas Peppel on samaa mieltä: "Markkinat tarvitsevat räätälöityjä rahoitusratkaisuja yhä enemmän, ja tarjoamme ne myös John Deere Forestry Oy:n asiakkaille Suomessa."

Tätä varten John Deere Financial on allekirjoittanut yhteistyösopimukset kahden rahoituskumppanin kanssa: OP Yrityspankki ja Nordea Rahoitus Suomi. Molemmilla kumppaneilla on pitkäaikainen kokemus rahoituksen tarjoamisesta asiakkaille Suomessa.

Lue lisää rahoituksesta:
https://www.deere.fi/fi/konemyynti/financing/metsakonerahoitus/

Lisätietoja:

Elina Suuriniemi
Communications Specialist
John Deere Forestry Oy
+ 358 400 466476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.