Lehdistötiedote   Maaliskuuta 15, 2024

John Deere esittelee uuden 5M-traktorin

tractors 5m

Walldorf, 15. maaliskuuta 2024 - Uusi John Deere 5M on saatavana uusilla vaihteistoilla ja kojetauluun integroiduilla AutoTracTM-toiminnoilla. Se on monipuolinen kone niin pellolla, pihalla kuin tiellä. John Deere on myös lisännyt valikoimaan 5130M:n laajentaen ylemmän teholuokan valikoiman jopa 135 hevosvoiman maksimitehoon.

Uudet PowrQuadTM PLUS- ja Powr8TM-vaihteistovaihtoehdot tarjoavat viljelijöille ratkaisuja erilaisiin tehtäviin. Teknologiaa hyödyntäen käyttäjät pääsevät kokemaan jatkuvan vetotehon tasaisella vaihteiden vaihdolla valitun ryhmän sisällä. Lisäksi ajokahvan ansiosta manuaalista kytkintä ei enää tarvita ryhmien välillä vaihdettaessa. 5M-traktorin EcoShift-toiminto laskee kierroslukua polttoaineen säästämiseksi, mutta tarjoaa silti riittävästi tehoa kuljetustöiden suorittamiseen tehokkaasti jopa 40 km/h:n nopeudella.

AutoTracTM-integrointi kojetauluun – ominaisuus, josta 6M-sarjan omistajat nauttivat kulmapilarin näytössä – lisää tarkkuutta ja tehokkuutta minimoimalla limittäisyyden pelto- ja nurmitöiden aikana. Ajolinjan ohjausjärjestelmä auttaa peltotöissä pysymään ajouralla suoraan ajettaessa. Päivitys kehittyneempiin opastustoimintoihin universaalilla G5-näytöllä on mahdollista milloin tahansa.

John Deeren 5M-sarjan kääntösäde on 4,1 metriä, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi pihatöihin ja eläinten ruokkimiseen ahtaissa paikoissa. Matala konepeitto ja suuri kattoikkuna tarjoavat kuljettajalle erinomaisen näkyvyyden erityisesti etukuormaintehtävissä. Uudessa 5M-sarjassa on ennakoiva analyysitoiminto Expert Alerts, joka mahdollistaa tarvittavien huoltojen tunnistamisen ajoissa. Tämä parantaa entisestään toiminnan luotettavuutta ja minimoi odottamattomat seisokkiajat.