Lehdistötiedote   20.3.2024

John Deere Forestry Oy:n asiakastuki vahvistuu Pohjois-Suomessa

John Deere huoltopiste

John Deere Forestry Oy:n sopimushuoltokumppani Koskitraktori Oy laajentaa toimintaansa Oulun seudulla Liminkaan.

Pudasjärveläinen Koskitraktori Oy on toiminut John Deere Forestry Oy:n sopimushuoltokumppanina vuodesta 2016. Koskitraktori Oy perusti toimipisteen Tornioon syksyllä 2023 ja laajentaa toimintaansa nyt myös Liminkaan. Limingan toimipisteelle avataan John Deere -metsäkoneiden huolto- ja varaosapalvelut tiistaina 2.4.2024.

Uusi toimipiste sijaitsee valtatien 8 varrella Honkipellonlaidassa, 25 km Oulusta etelään. Limingan uusi toimipiste tulee työllistämään kaikkiaan noin kymmenen henkilöä. John Deere Forestry Oy tukee ja kouluttaa sopimushuoltopisteitään vastaamaan metsäkoneasiakkaiden tarpeisiin.
Metsäkoneiden varaosat tulevat saataville myös Koskitraktori Oy:n Tornion toimipisteeseen kesän 2024 aikana.

”Metsäteollisuuden investoinnit ja puunkorjuun kasvu painottuvat Pohjois-Suomeen, ja on hienoa, että pääsemme yhteistyössä Koskitraktori Oy:n kanssa laajentamaan asiakaspalveluverkostoamme kyseisellä alueella. Koskitraktori Oy:n investointi tulee parantamaan Pohjois-Suomen asiakkaidemme huolto- ja varaosapalveluita merkittävästi”, toteaa John Deere Forestry Oy:n jälkimarkkinointipäällikkö Mikko Borgström.

”Olemme johdonmukaisesti investoineet toimintamme laajentamiseen ja nämä investoinnit auttavat meitä myös kehittämään jälkimarkkinapalveluitamme yhteistyössä John Deere Forestryn kanssa. John Deeren kanssa on ollut ilo tehdä erittäin hyvää yhteistyötä. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavaa ja tehokasta palvelua hyödyntäen kolmen toimipisteemme verkostoa”, kertoo Koskitraktori Oy:n toimitusjohtaja Pirkka Ylikoski.

John Deeren vuonna 2022 valmistunut asiakaspalvelukeskus Rovaniemellä yhdessä Koskitraktori Oy:n ja Kajaanin Metsäkonehuolto Oy:n palveluiden kanssa muodostavat kattavan asiakaspalveluverkoston Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueelle.

Koskitraktori Oy:n toimipisteiden osoitteet:
Varastotie 5, 93100 Pudasjärvi
Honkipellonlaita 2, 91900 Liminka
Kisällinkatu 3, 95420 Tornio

Lisätietoja:

Elina Suuriniemi
Communications Specialist
John Deere Forestry Oy
+ 358 400 466476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.