Lehdistötiedote   22. maaliskuuta 2023

John Deere lanseeraa golflaitteiden sähköistyksen ja liitettävyyden

John Deere E-CutTM

Uusin teknologia ja John Deere -koneiden tunnettu luotettavuus lisäävät edelleen tehokkuutta ja laatua tulevaisuudessa.

Seuraava askel kohti sähköistystä

John Deere laajentaa sähköistyksen ja liitettävyyden golflaitteisiin. Asiakkaat voivat olla ympäristöystävällisempiä ja kestävämpiä, mutta tehokkuudesta ei tarvitse tinkiä.

John Deeren uusi E-CutTM-täyssähkö- ja hybridimallisarja ei tarvitse polttonestettä ja moottoriöljyä, ja liitettävyys tulee vakio-ominaisuudeksi koko golflaitevalikoimaan.

Uusi täyssähköinen perässä käveltävä viheriöleikkuri 185 E-CutTM ja 225 E-CutTM

Lähes äänetön John Deere E-CutTM perässä käveltävä viheriöleikkuri laajentaa käyttöaikaa, joten kuljettaja voi työskennellä aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Polttonestettä ja moottoriöljyä ei tarvita lainkaan. Yksi sähköistyksen avainkomponenteista on luotettava akku. John Deere E-CutTM perässä käveltävän viheriöleikkurin 58 voltin litiumakun 3,2 kWh:n kapasiteetti riittää noin 4 650 m²:n leikkaamiseen.

Kummassakin koneessa on edistynyt TechControlTM-näyttö, johon esimiehet voivat asettaa leikkuutiheyden kelan ja ajonopeuden perusteella. Malleissa on lisäksi 10 ohjauskahvan korkeusasentoa sekä pitkittäissäätö ja alan ainoa siistimisajotila, jotka varmistavat parhaan mukavuuden ja helpon leikkaamiseen sekä kääntymisen. 185 E-CutTM:n leikkuuleveys on 46 cm ja suuremman 225 E-CutTM:n 56 cm.

Liitettävyys vakiona golflaitteisiin

Uusi 6700A E-CutTM- ja 7700A E-CutTM -hybridiväyläleikkuri

John Deeren uuden hybridiväyläleikkurin sähkökäyttöiset kelat säästävät jopa 30 % polttonestettä ja vähentävät melua tinkimättä suorituskyvystä. Se laajentaa tuotemallistoa ja tarjoaa ympäristöystävällisemmän työskentelytavan.

Yli 150 hydrauliikan vuotokohdan poistaminen vähentää vuotoriskiä 90 %. Leikkaaminen vaativissa olosuhteissa tai pystyleikkuu sujuvat ongelmitta. LoadMatchTM-ominaisuus hidastaa koneen nopeutta, kun moottori kuormittuu paljon, jolloin kelojen nopeus pysyy yllä ja laatu on etusijalla. 3-pyöräisen 6700A E-Cut -hybridiväyläleikkurin hallittavuus on erinomainen tiukoissa käänteissä.

Liitettävyys vakiona golflaitteisiin

Liitettävyys vakiona golflaitteisiin

John Deere on ollut monta vuotta maatalouskoneiden liitettävyyden tiennäyttäjä, ja nyt golfsektori voi hyötyä liitettävyyden sekä Deere Operations CenterinTM eduista. John Deere lanseeraa vuonna 2023 liitettävyyden monien golfkoneiden vakiovarusteeksi. Se on koko kaluston hallintatyökalu, joka tarjoaa silpunpituushistorian sekä koneen käytön, polttonestemäärän ja vikakoodien tarkan dokumentoinnin. Lisäksi voidaan asettaa geoaita ja kulkukieltoja. Käyttäjälle ilmoitetaan epäilyttävästä käytöstä, mikä parantaa varkaussuojaa. Maksuton ohjelmisto on saatavana sekä mobiilisovelluksena että selainversiona.

John Deere näyttää uusilla golflaitteillaan tietä liitettävyyden alalla. Uusin teknologia ja John Deere -koneiden tunnettu luotettavuus lisäävät edelleen tehokkuutta ja laatua tulevaisuudessa.