Lehdistötiedote   3. huhtikuuta 2023

John Deere asettaa täsmäviljelyn ja ajomukavuuden uusia standardeja

John Deere 6R 2024

Mallivuoden 2024 John Deere 6R tuo mukanaan kuljettajan mukavuutta parantavia uusia kehityksiä.

John Deere nostaa mallivuoden 2024 traktoreillaan maanviljelyn seuraavalle tasolle. Uudet G5 CommandCenterTM-näytöt integroidaan kaikkiin 6-, 7-, 8- ja 9-sarjan traktoreihin, ja ajomukavuutta parannetaan edelleen. 

G5Plus CommandCenterilläTM valmiina tulevaisuuteen 

Kaikkien 6-sylinteristen 6R-, 7-, 8- ja 9-sarjan traktorien uusi G5Plus CommandCenterTM sisältää vakiona dokumentaation, Data Sync -suoratiedonsiirron, JDLinkTM-liitettävyyden, säädettävän levitysmäärän, osiohallinnan ja AutoTracTM-ajolinjanohjauksen. 12,8 tuuman G5Plus CommandCenterTM on 33 % suurempi kuin edellinen näyttö. Teräväpiirtonäytön tarkkuus on 1080P ja suoritin on paljon nopeampi. Tällä päivityksellä asiakkaat saavuttavat täsmäviljelyn suurimman tehokkuustason ja helppokäyttöisyyden, ja traktorit ovat varmasti valmiina tulevaisuuteen.

G5 Plus CommandCenter

6R-sarja 

Mallivuoden 2024 John Deere 6R tuo mukanaan kuljettajan mukavuutta parantavia uusia kehityksiä. Uusittu ohjauspylväs ja uusi ohjauspyörä tarjoavat seuraavan tason mukavuutta, erityisesti sen suorituskykyä teillä. Mallivuoden 2024 6R:n Premium- ja Ultimate-istuimiin saatava uusi vaimennusjärjestelmä asettaa uusia standardeja. 

7-, 8- ja 9-sarja 

Mallivuoden 2024 7R:ssä on uusi ohjausjärjestelmä, jonka teho on 50 % suurempi. Sen mahdollistavat suuremmat ohjaussylinterit, jotka asennetaan vakiona kaikkiin 7R-traktoreihin. 7R:ssä on autoista mallia ottanut ohjausjärjestelmä, joka parantaa kuljettajan mukavuutta kuljetuskäytössä. Se on luonnollisesti keskittävä ja parantaa merkittäväsi ajolinjassa pysymistä. Reaktiiviseksi ohjaukseksi kutsuttava ominaisuus voidaan aktivoida helposti CommanCenterinTM oikotiepainikkeella. Kaksi lisäjarrulevyä edessä parantavat kuljettajan kokemusta ja kuljetuksen tehokkuutta. Kaikissa 7-, 8- ja 9-traktoreissa on uusi teräväpiirtoinen kulmapilarinäyttö ja sisäänrakennettu StarFireTM 7000.

Corner post display