Lehdistötiedote   16.1.2024

John Deere Forestry Oy ostaa metsäkoneiden huoltoliiketoiminnan Nastola Forest Huolto Oy:ltä

John Deere service point

Huoltoliiketoiminnan hankinta kuuluu sarjaan investointeja, joilla John Deere Forestry Oy vahvistaa asiakastukea päämarkkinoillaan. Hankinta kasvattaa omien asiakaspalvelukeskusten määrän seitsemään.

John Deere perusti varaosamyymälän ja varaston Mikkeliin vuonna 2022. Huoltoliiketoiminnan hankinnan myötä huollon resurssit kasvavat merkittävästi ja myös John Deere Forestry Oy:n Mikkelin toimipiste on jatkossa kokonaisvaltainen asiakaspalvelukeskus, jossa sijaitsee konemyynti, varaosat, huoltopalvelut sekä tekninen tuki.

John Deere jatkaa toimintaa samoissa toimitiloissa Arinakatu 22:ssa. Toimitilojen huoltohallin varusteisiin investoidaan merkittävästi ja tämä tulee kasvattamaan yhdessä suuremman henkilöstöresurssin kanssa Mikkelin toimipisteen huoltokapasiteetin kaksinkertaiseksi.

”Olemme johdonmukaisesti investoineet asiakastuen parantamiseen Suomessa. Uusi asiakaspalvelukeskus valmistui Rovaniemelle vuonna 2022 ja nyt investoimme Mikkeliin. Näemme Etelä-Savon erittäin merkittävänä alueena puunkorjuussa”, kertoo Suomen aluejohtaja Mika Hannonen.

”Tämä investointi tulee lisäämään huoltokapasiteettia ja vahvistamaan jälkimarkkinapalveluita kokonaisuudessaan”, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Mikko Borgström. Investoinnin suunnittelussa on otettu huomioon alueen asiakkaiden toiveet. ”Työturvallisuus, -ergonomia ja viihtyvyyteen panostaminen ovat olleet tärkeitä tekijöitä investointia suunniteltaessa”, Borgström jatkaa.
Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Nastolan Forest Huolto Oy jatkaa edelleen John Deeren sopimushuoltona Nastolan toimipisteellä.

”Tämä muutos antaa meille hyvät lähtökohdat edelleen kehittää ja laajentaa John Deere -metsäkoneiden asiakaspalvelua Nastolan toimipisteellä”, kertoo Nastola Forest Huolto Oy:n toimitusjohtaja Ismo Koponen

Lisätietoja:

Elina Suuriniemi
Communications Specialist
John Deere Forestry Oy
+ 358 400 466476
SuuriniemiElina@JohnDeere.com

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.