/ / Saranin tehdas

Saranin tehdas

Saranin tehdas sijaitsee Ranskassa, lähellä Orleansia. Se valmistaa dieselmoottoreita tehoalueilla 36-205 kW. Tehdas on ISO9002 -sertifioitu AFAQ (Association Française pour l'Assurance de la Qualité) marraskuussa 1990. Saran on nykypäivänä ISO9001-sertifioitu (2000 versio) sekä ISO14001- ympäristösertifioitu.

Pääkonttori ja markkinointiosasto (vastuussa Euroopan, Afrikan, Lähi-idän, Aasian ja Australian moottorimyynnistä) sijaitsevat Saranin tehtaalla. Lisäksi Saranissa on Eurooppaan toimitettavien moottorien suunnittelu, joka keskittyy asiakkaiden sovellusten hallintaan, päästövaatimuksiin (Stage IIIA), meluvaatimuksien seurantaan sekä erikoisosien suunnitteluun ja kehitykseen. Viimeisimpiä teknologiasovelluksia testataan uudistetuissa testisoluissa.
Saranin tehdas
Saranin tehdas

Euroopan testauslaitos Tier 4 –päästömääräysten täyttämiseksi

John Deere on perustanut uuden eurooppalaisen koneenrakennuksen tutkimus- ja kehityskeskuksen Saranin toimipaikkaansa Ranskaan. Laitoksessa sijaitsee neljä erityistä testisolua, mm. kokonaisten ajoneuvojen testaamiseen tarkoitettu tila. Interim Tier 4 / IIIB-vaiheen määräykset tulevat v. 2011 pakollisiksi Euroopassa, Final Tier 4 / IV-vaihe vuonna 2014. Uudella tutkimus- ja kehityskeskuksellaan, jossa työskentelee 120 henkilöä, John Deere varmistaa johtoasemansa tällaisilla moottoreilla varustettujen ajoneuvojen kehityksessä. Tier 4-säännösten mukaisesti testauslaitos kykenee lyhyen aikavälin ja pysyvän tilan testaukseen, mikä antaa realistisemman käsityksen moottorin suorituskyvystä ja pakokaasupäästöistä ja mahdollistaa moottorin ympäristölle aiheuttaman kokonaisvaikutuksen vähentämisen. Kokonaisille ajoneuvoille tarkoitettu testisolu mahdollistaa samanlaisen moottorien testauksen ajoneuvoissa, kuten traktoreissa ja maansiirtokoneissa.

Euroopan testauslaitos
Euroopan testauslaitos

John Deere Power Systemsin yhteystiedot

John Deere Power Systems
Orléans-Saran Unit
La Foulonnerie - B.P. 11013
45401 Fleury les Aubrais Cedex - France
Puh: +33 2 38 82 60 60
Fax: +33 2 38 84 62 66
e-mail: JDEngine@JohnDeere.com