/ / Asiakaslehti

Asiakaslehti

Uusia innovatiivisia ratkaisuja puunkorjuuseen John Deere'ltä

Metsäkoneen omistajan ja kuljettajan on voitava luottaa koneeseensa kaikissa olosuhteissa. Luotettava, tuottava ja helppokäyttöinen metsäkone on tänä päivänä alan toimijoille ehdoton edellytys. John Deere'n G-sarjan huippulaadukkaat tavaralajimenetelmän metsäkoneet vastaavat käyttäjien vaatimuksia niin luotettavuudeltaan, tuottavuudeltaan kuin polttoainetaloudeltaan. G-sarjan koneiden käyttö on helppoa ja sujuvaa, ja niiden polttoainetehokkuus on huippuluokkaa. G-sarjan laadukkaat koneet ovat todellakin enemmän kuin vain koneita: käytön tukena on laaja valtuutettujen huoltoammattilaisten verkosto, joka tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluratkaisuja ja nykyaikaista tekniikkaa.

Asiakkaat ovat toivoneet harvennuksiin ja pieniin uudistushakkuisiin monipuolista harvesteria, joka suoriutuu työstä niin pehmeässä maastossa kuin jyrkissä rinteissäkin.
Jönköpingissä pidettävillä Elmia Wood 2017 -messuilla esittelemme uuden kahdeksanpyöräisen John Deere 1170G -harvesterin, joka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä
asiakkaidemme kanssa. Uutuusmallissa yhdistyvät ensiluokkainen vakaus, pieni pintapaine, varma tuottavuus sekä helppo huollettavuus. Uudistettu moottorin asettelu takaa kuljettajalle entistä hiljaisemman työskentely-ympäristön.

John Deere tunnetaan uraauurtavista innovaatiosta, joista uusimpana esimerkkeinä on G-sarjan keskikokoluokan kuormatraktorien uusi mukautuva ajovoimansiirron hallinta. Se parantaa koneen ajettavuutta, vähentää melua ohjaamossa ja, mikä tärkeintä, lisää merkittävästi polttoainetehokkuutta.

Elmia Wood -messuilla esitellään myös jälleen uusi, alan kehityksen kärkeä edustava innovaatio: harvestereille kehitetty älykäs puomin kärkiohjaus, joka on ensimmäisenä saatavissa John Deere 1270G -harvesterin CH7-puomiin. Älykäs puominohjaus on jo mullistanut John Deere -kuormatraktoreiden käytön, ja tulevaisuudessa se vie myös harvesterien käytön aivan uudelle tasolle.

Tässä numerossa ääneen pääsevät myös uusia John Deere -tuotteita ja niiden ominaisuuksia testanneet asiakkaamme. Etsitkö metsäkonetta, joka on enemmän kuin metsäkone? John Deere'n innovaatiot takaavat sijoituksellesi lyömättömän vastineen.

Nähdään Elmia Wood -messuilla!

Tommi Ekman
Markkinointijohtaja
John Deere 1170G 8-pyöräinen harvesteri

John Deere 1170G 8-pyöräinen harvesteri: vakaa kone soille ja rinteisiin

Tässä on John Deere'n vastaus korjuuhaasteisiin pehmeille hakkuualueille.

  Lue lisääLue lisää
  John Deere harvesterin kärkiohjaus esillä

  Kehityksen kärjessä: kärkiohjaus nyt 1270G-harvesterille ja CH7-puomille

  ”Järjestelmä on erittäin hyvä. Kärkiohjauksella puomia pystyy ohjaamaan helpommin ja tarkemmin ja siihen pystyy nyt laittamaan huomattavasti enemmän vauhtia”, metsäkoneyrittäjä Ville Hänninen tiivistää kokemuksensa John Deere 1270G -harvesterin kärkiohjauksesta.

   Lue lisääLue lisää
   Jos haluat saada Metsäkone-lehden  lähetä tilauslomake.