/ / Asiakaslehti

Asiakaslehti

ENEMMÄN KUIN METSÄKONE - kokonaisratkaisuja puunkorjuuseen

John Deere'n G-sarjan metsäkoneiden suurimpien mallien tuotanto alkoi joulukuussa 2015. Tässä numerossa asiakkaamme kertovat kokemuksiaan G-sarjan koneista. Huomattavasti parantuneen polttoainetalouden lisäksi uudet konemallit ovat saaneet kiitosta voimakkaasta ja tarkkaliikkeisestä puomista sekä käyttövarmuudesta. ”Tulipa tehtyä hyvä investointi”, totesi ensimmäisen 1270G-harvesterin omistaja 450 käyttötunnin jälkeen.

G-sarjan koneiden mukana tarjoamme kattavia ForestSight-palveluratkaisuja. Ne on suunniteltu John Deere'n asiakkaille koneen käyttövarmuuden ja tuottavuuden ylläpitämiseen koneen koko elinkaaren ajan. Mukana ovat kaikki asiakkaan tarvitsemat palvelut, kuten koneiden huolto ja varaosat, koneen käytön ja konekannan optimointi, erilaiset seurantaohjelmistot ja kuljettajakoulutus. John Deere'n huoltosopimuksella koneyrittäjä varmistaa koneen korkeimman mahdollisen käyttöasteen ja vaihtoarvon sekä säästää useimmissa tapauksissa noin 20 prosenttia koneen ylläpitokustannuksista.
Uutta on tulossa myös ohjelmistoihin. JDLink–seurantajärjestelmä antaa hyödyllisiä tietoja koneen käytöstä, moottorin kuormituksesta, polttoaineen kulutuksesta, huoltotarpeesta ja koneen sijainnista. Tästä eteenpäin asiakkaillamme on mahdollisuus seurata myös harvesterin tuottavuutta JDLink-järjestelmällä. Tiedonsiirtoa koneelta TimberOffice-ohjelmistoon on kehitetty.
Asiakkaillamme on nyt käytössään entistä kattavampi ja reaaliaikaisempi informaatio koneen suorituskyvystä, mikä auttaa koneyrittäjiä saavuttamaan paremman kilpailukyvyn ja kannattavuuden.
Koneiden ohella me John Deere'llä haluamme olla edelläkävijöitä myös innovatiivisissa palveluratkaisuissa. Erinomainen laatu, käyttövarmuus ja arvoa tuottavat uudet ForestSight-palveluratkaisut näkyvät uusissa konemalleissamme. G-sarja on enemmän kuin metsäkone.

Janne Märkälä
Myyntijohtaja, Eurooppa
Huoltosopimus säästää konetta, rahaa ja hermoja

Huoltosopimus säästää konetta, rahaa ja hermoja

John Deere'n TimberCare-huoltosopimus lisää tuottavuutta, maksimoi koneiden käyttöasteen ja takaa yrittäjän mielenrauhan.

  Lue lisää
  Vakuuttava 1270G 6-p

  Vakuuttava 1270G 6-P

  ”Kun ensimmäinen puu meni läpi, en kaivannut enää vanhaa harvesteriani.” Kokenut koneyrittäjä Roland Salo vakuuttui H414-harvesteripäällä varustetun 1270G:n uusista ominaisuuksista.

   Lue lisää
   Tehokkuutta yksityiskohtia myöten - John Deere 1470G

   Tehokkuutta yksityiskohtia myöten - John Deere 1470G

   Sulavaliikkeinen ja miellyttävä käyttää. Näin kuvailee koneyrittäjä Tommy Grytegård John Deere 1470G -harvesteria, joka vie käyttömukavuuden ja tuottavuuden aivan uudelle tasolle!

    Lue lisää
    John Deere 1910G

    John Deere 1910G -kuormatraktori on lyömätön valinta isoille kuormille.

    Yksi ensimmäisistä 1910G-kuormatraktoreista meni tänä vuonna 30-vuotisjuhlaansa viettävälle ruotsalaiselle metsäkoneyritykselle Rudmans Skogstjänst AB:lle. Vahva työjuhta on omiaan 1470E-harvesterin pariksi.

     Lue lisää
     Jos haluat saada Metsäkone-lehden  lähetä tilauslomake.