/ / Asiakaslehti

Asiakaslehti

G-sarjan ajokoneet – voimaa ja tarkkuutta!

G-sarjan metsäkoneiden lanseeraus jatkuu keskikokoisilla John Deere 1110G, 1210G ja 1510G –kuormatraktoreilla. Kaikissa malleissa on viimeisimmät Stage 4/Final Tier 4-päästömääräykset täyttävä uusi 6.8-litrainen John Deere 6068 PowerTech Plus-moottori. Entistä tehokkaampi ja voimakkaasti vääntävä moottori on sovitettu tarkasti yhteen ajovoimansiirron kanssa, mikä parantaa huomattavasti koneiden vetokykyä.

G-sarjan koneiden ohjausjärjestelmää on kehitetty käyttövarmuuden, suorituskyvyn ja tarkkuuden parantamiseksi. Uudet ohjausmoduulit, yksinkertainen CAN-väylärakenne ja sähköjärjestelmä muodostavat ajokoneissa ennennäkemättömän tasapainoisen ja vahvan yhdistelmän. Kuormatraktorimme tunnetaan myös kuljettajan mukavuutta ja jaksamista parantavasta, ainutlaatuisesta kääntyvästä ja vakaavasta ohjaamosta. Se tarjoaa merkittävää parannusta koneen tuottavuuteen ja vähentää ajonaikaista tärinää jopa 50 %.

John Deere’n erinomainen tuotelaatu perustuu alan kattavimpaan testaukseen. Ajamme uusia konemalleja vaativissa olosuhteissa vähintään 2000 tunnin ajan ennen sarjatuotantoa. Tässä lehdessä testaukseen osallistuneet asiakkaat antavat oman palautteensa uusista G-sarjan ajokoneista. Kerromme myös miten syntyy markkinoiden paras metsäkonemoottori.

John Deere’n G-sarja on enemmän kuin metsäkone.

Janne Märkälä
Myyntijohtaja, Eurooppa
 John Deere 1210G-kuormatraktori koeajossa: ”Kokonaisuutena paras!

John Deere 1210G-kuormatraktori koeajossa: ”Kokonaisuutena paras!"

John Deere 1210G-kuormatraktorin ennennäkemättömän tarkka puominohjaus ja vankkumaton vetokyky vakuuttivat metsäkoneyrittäjä Jari Oksasen.

  Lue lisääLue lisää
  1510G kerää testikäytössä puuta ja palautetta

  1510G kerää testikäytössä puuta ja palautetta

  John Deere Forestry Oy on kasvattanut asiakkaidensa avulla tuotetestausjärjestelmänsä metsäkonealan laajimmaksi. Koneurakointi Timo Tamminen Ky Virroilta testasi uutta John Deere 1510G -kuormatraktoria.

   Lue lisääLue lisää
   Jos haluat saada Metsäkone-lehden  lähetä tilauslomake.