/ / Tietoa yhtiöstä

Tietoa yhtiöstä

Tietoja yrityksestäJohn Deeren liiketoiminta, tuotteet ja palvelut ovat muuttuneet monin tavoin perustamisvuodesta 1837 lähtien. Muutoksiin liittyy aina mahdollisuuksia. Deere on aina suhtautunut muutoksiin suopeasti. Myllerrystenkin jälkeen John Deere on yhä omistautunut maasta elantonsa hankkiville – viljelijöille, karjankasvattajille, maanomistajille ja urakoitsijoille. Deere ei ole kasvanut liian suureksi eikä unohtanut perustajansa alkuperäisiä ydinarvoja: rehellisyyttä, laatua, sitoutumista ja innovaatiota. Tarjoamamme laatu ja työtapamme perustuvat näihin arvoihin. Ne näkyvät myös asiakkaiden, sijoittajien ja työntekijöiden saamassa erinomaisessa palvelussa.

Ydinarvot

Perustajan ydinarvot näkyvät työskentelyssämme joka päivä. Rehellisyys, laatu, sitoutuminen ja innovaatio eivät ole pelkästään ihanteita, ne myös toteutetaan. Kaikkialla. Nämä arvot kuvastavat toimintaamme, ja ne sisältyvät kaikkiin tarjoamiimme tuotteisiin, palveluihin ja tilaisuuksiin.

Lue lisää ydinarvoistamme.

Johtajuus

Yrityksen laatuun vaikuttaa ratkaisevasti johtamisen laatu. Lähes 175 vuoden ajan John Deere on hyötynyt vahvoista, päättäväisistä johtajistaan, joiden toiminta perustuu ydinperiaatteisiin: rehellisyyteen, laatuun, sitoutumiseen ja innovaatioon.

Lue lisää yrityksen nykyisestä johtoryhmästä.

Menestysstrategia

Maanviljelijöille ja sadonkorjaajille. Maan muokkaajille ja rikastajille. Maaurakoitsijoille. John Deere on sitoutunut tukemaan asiakkaidensa menestystä kaikkialla maailmassa painopisteinään Yhdysvallat, Kanada, Eurooppa, Brasilia, Venäjä, Intia ja Kiina. Näillä alueilla tapahtuu vähintään 75 % maailman tulevasta kasvusta. John Deere on laitevalmistaja, joka vankan kokemuksensa, sinnikkyytensä ja tavoitteellisuutensa ansiosta pystyy auttamaan asiakkaitaan tuottavuuden parantamisessa.

John Deeren menestysstrategia.

Historiaa

Deere & Company kuuluu nykyisin maailman arvostetuimpien yritysten joukkoon. Vuonna 1837 seppä ja keksijä John Deerellä oli sepän paja, hylätty terässaha ja idea, joka auttaisi viljelijöitä ja muuttaisi maanviljelyn luonnetta lopullisesti.

Lue lisää John Deeren historiasta