/ / / Osallistuminen

Osallistuminen

Hyvä yritys tuntee yhteiskuntavastuunsa. John Deere on koko toimintansa ajan pyrkinyt parantamaan elinoloja omalla alueellaan.

Koulutuksen tukeminen

Opetus ja koulutus - olennaisia tekijöitä yrityksen, työntekijöiden, asiakkaiden ja maapallon tulevaisuuden kannalta. John Deere tukee useita koulutukseen liittyviä ohjelmia.


Lue, kuinka John Deere ja John Deere Foundation tukevat koulutusohjelmia.

Maailman nälkäongelma

Haluamme auttaa vähentämään nälkää maailmassa. Siksi John Deere Foundation tukee kehitysmaiden maatalouden kehittämistä, elintarvikkeiden ympäristöystävällistä tuotantoa ja taloudellista kasvua.

Viihtyisät yhteisöt

John Deere tukee aloitteita, joilla tähdätään asumisen, työskentelyn ja liiketoiminnalta kannalta viihtyisien alueiden luomiseen ja ylläpitoon.

 

Lue lisää siitä, kuinka John Deere tukee yhteisöjä.

Katastrofiapu

Koko historiansa ajan John Deere on kantanut kortensa kekoon kriisiaikoina.


Lue, kuinka John Deere auttaa katastrofeissa.

Tietoja John Deerestä

John Deeren liiketoiminta, tuotteet ja palvelut ovat muuttuneet monin tavoin perustamisvuodesta 1837 lähtien. Muutoksiin liittyy aina mahdollisuuksia. Deere on aina suhtautunut muutoksiin suopeasti. Myllerrystenkin jälkeen John Deere on yhä omistautunut maasta elantonsa hankkiville – viljelijöille, karjankasvattajille, maanomistajille ja urakoitsijoille. Deere ei ole kasvanut liian suureksi eikä unohtanut perustajansa alkuperäisiä ydinarvoja: rehellisyyttä, laatua, sitoutumista ja innovaatiota.

Lisätietoja John Deerestä.