/ / /

Lehdistötiedotteet

JOHN DEERE FORESTRY UUDISTAA JA KEHITTÄÄ MYYNNINJÄLKEISTÄ TUOTE- JA PALVELUTARJONTAA

Uusia, koneiden tuottavuutta parantavia ratkaisuja

Italian Stresassa 19.–21.10. järjestetyssä After Sales Expossa yli 300 John Deere Forestryn jälleenmyyjää ja maahantuojaa sekä alihankkijoiden edustajaa yli 29:stä Euroopan maasta osallistui kolmipäiväiseen kokoontumiseen. Koulutus ja näyttely, jossa 24 alihankkijaa esitteli jälkimarkkinointituotteitaan kahdessa kerroksessa 300 m²:n näyttelyosastolla, ovat jatkoa onnistuneelle tilaisuudelle Plzenissä, Tšekin tasavallassa vuonna 2007.

Kokoontumisen teeman, Luo kasvua – korjaa tulokset (Create Growth – Harvest the Results), mukaisesti esiteltiin seuraavat uudet palvelut.

 

Lisää tuottavuutta ja käytettävyysaikaa TimberCare-palveluilla

John Deere tuo Euroopan asiakkaiden saataville laajan TimberCare-palvelupaketin, jonka avulla voidaan optimoida koneiden tuottavuus ja käytettävyysaika. Monipuolisessa TimberCare-paketissa on sekä aiemmin julkaistuja että uusia tuotteita ja palveluita, kuten TimberLink-suorituskykyraportti, säätöpäivät, öljypalvelu ja uudet palvelusopimukset.

 

Koneiden optimointiin TimberLink-suorituskykyraportti ja hienosäätöpalvelu

Uusi TimberLink-suorituskykyraportti on käyttäjäkohtainen, vaikka raportissa käsitelläänkin pääasiassa laitteiston teknistä kuntoa, polttoainetaloutta ja tuottavuutta. Uuden palvelupaketin ja TimberLink-raporttien avulla jokaista koneenkäyttäjää voidaan kouluttaa erikseen. Paremmilla työtavoilla, koneen hienosäädöllä ja polttoaineenkulutuksen optimoinnilla on merkittävä vaikutus tuottavuuteen ja kannattavuuteen. TimberLink-suorituskykyraportista käyvät ilmi mahdolliset erot aikaisempaan tuottavuuteen ja muihin samanlaisissa olosuhteissa käytettäviin laitteisiin.

 

Öljypalvelu: helppoa ja luotettavaa nesteidenhallintaa

Öljypalvelussa yhdistyvät John Deere’n tuotteet ja vaivaton palvelu, jonka tarkoituksena on käytettävyysajan ja käyttövarmuuden maksimointi ympäristöarvoja unohtamatta. Öljypalvelu käyttää aitoja John Deere -suodattimia, -nesteitä ja -voiteluaineita sekä nesteanalyyseja ja hydrauliöljyn suodatuspalveluita.

Öljypalvelua käytettäessä hydraulijärjestelmän ja vetopyörästön öljynvaihtoväli voidaan määrittää öljyn kunnon perusteella. Kunto mitataan nestenäytteestä. Öljy vaihdetaan vain silloin, kun sen voiteluominaisuudet eivät enää ole riittävät. Suodattimet vaihdetaan aina normaalissa määräaikaishuollossa. Öljyn kunnon tarkkailu karsii turhat öljynvaihdot, mikä puolestaan pidentää käytettävyysaikaa sekä vähentää käyttökustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Hydrauli- ja vaihteistoöljyn vaihtoväliä voidaan pidentää ainoastaan silloin, jos käytössä ovat alkuperäiset John Deere -öljyt ja -suodattimet.

Öljyn kunnon tarkkailun lisäksi säännöllisistä öljynäytteistä voidaan analysoida koneen teknistä kuntoa. Analyysit ja TimberLink-raportit ovatkin askel kohti koneen kuntoon perustuvaa huoltoa. Öljyanalyysit lisäävät koneen käyttövarmuutta, joten huolto- ja käyttökustannukset laskevat.

E-sarjan metsäkoneissa on näytteenottokohdat, joten näytteenotto käy nopeasti ja vaivattomasti.

 

Tuottavuutta, turvallisuutta ja käyttövarmuutta huoltosopimuksella

SAFE-huoltosopimus on kätevä tapa pitää koneesta huolta. Sopimukseen kuuluvat kaikki huoltotyöt, varaosat, voiteluaineet, suodattimet ja muut tarvikkeet. Sopimukseen kuuluu, että määräaikaishuollot hoidetaan sovittuun aikaan käyttäen alkuperäisiä varaosia. Säännöllinen huolto pitää koneen teknisesti hyvässä kunnossa ja varmistaa hyvän käyttöasteen. Hyvin huolletun koneen jälleenmyyntiarvo on korkeampi.

 

John Deere Reman: lisäarvoa uudelleenvalmistetuilla komponenteilla

Uudelleenvalmistetut komponentit ovat hyvä esimerkki siitä, miten John Deere auttaa pitämään koneen käyttökunnossa ja säästämään rahaa. John Deere Reman -sarjan uudelleenvalmistettuihin metsäkoneiden komponentteihin kuuluvat nyt myös hydrostaattiset pumput ja moottorit sekä D-sarjan harvesterien ja kuormatraktorien työpumput. John Deere Reman -osia on nyt saatavilla Euroopassa myös metsätraktoreihin. Reman-komponenteissa käytetään alkuperäisiä valmistajan osia, ja niissä on kaikki uusimmat lisäykset ja parannukset. John Deere -jälleenmyyjän asentamille osille annetaan yhden vuoden täystakuu.

 

Uudet asiakaslähtöiset Performance Plus -tuotteet

John Deere esittelee ylpeänä lisäykset Euroopan Performance Plus -osavalikoimaan. Parker Hose ohjelman puitteissa John Deere’n asiakkailla on mahdollisuus tutustua laajaan letkujen ja liittimien tukkuvalikoimaan paikallisella John Deere -jälleenmyyjällä. Osavalikoimaan kuuluvat nyt myös käyttövalmiit LED-työvalot (plug-and-play-asennus), Twist Grip 3 -liukuesteketjut, Pewag Helt Perfect- ja ForestGrip-liukuesteketjut, HSP-kourat ja entistä laajempi John Deere -voiteluaineiden ja jäähdytysnesteiden valikoima. Uusia voiteluaineita ovat JD Plus 50 II Engine Oil -moottoriöljy, JD Break in Plus -sisäänajoöljy, JD Bio Chain-Gard -teräketjuöljy ja biohajoava Bio Hydrau-Gard hydrauliöljy, joka täyttää EU-ympäristömerkin ympäristö- ja suorituskykynormit.

 

Lisätietoja:

Jälkimarkkinointipäällikkö Sami Kulmala
John Deere Forestry Oy
Puh. 020 584 6516