/ / Moottorien ja voimansiirron huolto

Moottorien ja voimansiirron huolto

Yli 4 000 huoltopistettä kautta maailman

Huoltopisteet

John Deere llä on maailmanlaajuisesti yli 4 000 huoltopistettä, mikä takaa, että asiantunteva huolto ja tuki on aina saatavillasi. Löydät valtuutetun John Deere -myyjän lähes kaikkialta maailmasta, missä John Deere -moottorilla toimivat laitteet työskentelevät.

 

Kaikkien John Deere -moottorien kanssa tulee takuu ja ne on helppo rekisteröidä Internetissä täyttämällä tämä takuun rekisteröintilomake.

 

Pyydä tarvittaessa lisätietoja John Deere -myyjältäsi.

 

John Deere -laitteiden myyjät varmistavat alkuperäisten laitteittesi huollon. Varaosat valmistetaan John Deere'n tarkkojen teknisten määritysten mukaisesti. Myyjillä on varastoissaan useimpia näistä osista, ja keskusvarastomme käyttävät FLASH-osienlähetysjärjestelmäämme, mikä tarkoittaa, että et joudu koskaan odottamaan kauan tilaustasi. Tämän edistyneen järjestelmän avulla mikä tahansa osa, jota ei ole saatavilla paikan päällä, voidaan paikantaa ja lähettää välittömästi.

John Deere Pätevä henkilöstö

Pätevä henkilöstö

John Deere -huoltohenkilöstö koostuu koulutetuista asentajista, jotka pysyvät muuttuvien moottori- ja huoltotekniikoiden tasalla jatkuvan koulutuksen avulla.

John Deere tarjoaa huolto-oppaita, käyttöoppaita ja osaluetteloita kuudella kielellä.
John Deere -jälleenmyynti on paras lähde, kun tarvitaan asiantuntevaa huoltoa, tietämystä ja moottorivarusteita. He ovat yksi monista hyvistä syistä valita John Deeren moottorit kaikkiin laitteisiin.

Takuu

Teollisuuden ja maatalouden moottorit
John Deere -moottoreilla on sama takuu, ostettiinpa ne Yhdysvalloissa tai Euroopassa.
Asiakaspalveluohjelmamme perustuu takuisiin, jotka tulevat moottoriemme mukana. Siten tarjoamme:
- 2 vuoden/2 000 tunnin (sen mukaan kumpi täyttyy ensin) ja 1 vuoden/rajoittamattoman tuntimäärän takuun.
- Takuun, joka tulee voimaan, kun moottori käynnistetään ensi kerran.
- Mahdollisuuden jatkaa takuuta*. Jokainen John Deere -moottori toimitetaan kaikkialla maailmassa voimassa olevan takuun kanssa.
* Tietyillä ehdoilla.
Vesiliikennemoottorit
Vakiotakuuaika vesiliikennemoottoreille on yksi vuosi ilman tuntirajoitusta tai kaksi vuotta tai 2 000 tuntia, sen mukaan kumpi täyttyy ensin. Takuuta voidaan jatkaa enintään 5 vuoteen tai 5 000 tuntiin 3, 4 ja 5 vuoden ja vastaavasti 3 000, 4 000 ja 5 000 tunnin yhdistelminä.
Poikkeuksena on mikä tahansa SFM-moottori (ahdetun ilman merivesijäähdytys), jonka teholuokitus on M5. Vakiotakuu näille sovelluksille on 2 vuotta tai 1 000 tuntia sen mukaan, kumpi täyttyy ensiksi. Takuuta voidaan jatkaa enintään 3, 4 tai 5 vuoteen 2 000 tunnin rajoituksella.
Kaikkein ongelmattomimmatkin moottorit tarvitsevat huoltoa: suodattimet, öljy jne. Siksi useimmin käytettäviä John Deere'n moottorien osia on valmiina saatavilla merialan myyjiltämme ja huoltokeskuksistamme, ja tarjoamme nopean lähetyksen muille osille ympäri maailmaa sijaitsevista varastoistamme. Kautta maailman sijoitetut huoltopisteemme varmistavat, että asiantunteva huolto on aina lähelläsi.
John Deere Reman

John Deere Reman

Aidot uudelleenvalmistetut John Deere Reman -moottorit ja -voimansiirrot on valmistettu uusimpien alkuperäisten laitteiden määritysten mukaisesti ja niille myönnetään täysi takuu, joten voit olla varma tarkasta laadusta ja rahanarvoisesta tuotteesta.
  • Jokainen uudelleenvalmistettu John Deere Reman -moottori ja -osa puretaan ja puhdistetaan täydellisesti
  • Jokainen osa tarkastetaan huolellisesti korkealaatuisimmilla laitteilla
  • Osat, jotka eivät täytä vaatimuksia tai ovat kuluneita, vaihdetaan uusiin tai uudelleenvalmistettuihin osiin
  • Kuluvat osat kuten laakerit, tiivisteet, o-renkaat, holkit, männät ja vuoraukset vaihdetaan aina sataprosenttisesti

Miksi käyttää John Deere Reman -tuotteita?

  • Voit vähentää joutoaikaa vähintään 50 prosenttia verrattuna täydelliseen korjaukseen
  • Uudelleenvalmistettuja John Deere Reman -osia saa huomattavalla alennuksella verrattuna uusiin osiin
  • Sertifioidut teknikot käyttävät uusimpia uudelleenvalmistusprosesseja varmistaakseen korkealuokkaisen tuotteen, joka täyttää vaatimuksesi
  • Kaikille uudelleenvalmistetuille John Deere Reman -moottoreille ja -osille myönnetään aito John Deere -takuu

Jos lyhyempi joutoaika, pienemmät korjauskustannukset ja luotettava tuotetuki ovat sinulle tärkeitä, tutustu John Deere Reman -tuotteisiin.