/ / Metsäkonehuolto

Metsäkonehuolto

Metsäkoneiden huolto

Metsäkoneiden huolto, asiakastuki ja koulutus


Kaikkien tukitoimiemme tavoitteena on pitää metsäkoneesi tuottavana joka päivä ja päivittäiset käyttökustannukset kurissa. Jotta kone voi olla tuottava, sen täytyy olla kaiken aikaa hyvässä työkunnossa. Ja jotta päivittäiset ylläpitokustannukset eivät nouse yllättäen, on hyvä pystyä ennakoimaan koneen kulumista ja mahdollisia kehittymässä olevia vikoja.

John Deere Forestryn asiantunteva huolto- ja tukiverkosto koostuu omista kouluttajista, huoltokorjaamoista sekä sopimushuoltokorjaamoista. Verkosto kattaa koko Suomen ja tavoitteena on tuoda palvelut lähelle asiakasta, jotta apu on lähellä silloin kun sitä nopeasti tarvitaan.

Olemme myös kehittäneet palveluja tukemaan koneen korkeaa käyttöastetta. JDLink-seurantajärjestelmän avulla on mahdollista ennakoida huollon tarve. TimberCare-huolto-ohjelmien avulla on helppo suunnitella koneen huollot etukäteen.

John Deere'n IT4-mallien korkea tekninen laatu näkyy alentuneina huoltokustannuksina. IT4-malleille riittää isompi huolto 1500 tunnin välein ja pienempi välihuolto 750 tuntia isomman jälkeen. Voit säästää jopa kolmanneksen huoltokustannuksissa entiseen verrattuna, ja jos yhdistät tähän vielä huoltosopimuksen, sinulla on mahdollisuus pienentää huoltokustannuksia vielä lisää.