/ / / Öljypalvelu

Öljypalvelu

Koneen kuntoon perustuva ylläpito öljyanalyysin kanssa


Säännöllisten öljynäytteiden analysointi on erinomainen keino koneen teknisen kunnon valvontaan ja yhdessä TimberLinkin kanssa myös tärkeä osa koneen kuntoon perustuvaa ylläpitoa. Öljyanalyysi auttaa lisäämään koneen käyttövarmuutta ja pienentämään ylläpidon kustannuksia ja koneen käyttökustannuksia. Ajoissa havaittu ongelma, joka löydetään öljynäytteen avulla, voi säästää sinulta kalliin, ennakoimattoman korjauskulun.


Vähennä käyttökustannuksia pidennettyjen öljynvaihtovälien avulla


John Deere -öljypalveluiden avulla - öljyanalyysi mukaan lukien - sekä hydrauliikkaöljyn että vaihteistoöljyn vaihtovälejä voidaan pidentää, kun käytetään John Deere -öljyjä ja suodattimia. Öljyt vaihdetaan öljynäytteen tuloksen perusteella, ja suodattimien vaihtoväli on normaalin ohjelman mukainen.

 

Super Caddy -suodatinyksikköä voidaan käyttää jatkamaan hydrauliikkaöljyn käyttöaikaa. Super Caddyn avulla suodatetaan vesi ja epäpuhtaudet hydrauliikkaöljystä. Yksikön avulla voidaan myös varmistaa hydrauliikkajärjestelmän puhtaus jonkun isomman hydrauliikkakomponentin rikkoontumisen yhteydessä.

 

Öljynäytteen ottaminen E-sarjan koneista on nopeaa ja helppoa. Seuraavia nesteitä voidaan analysoida:

  • Hydrauliöljy
  • Vaihteistoöljy
  • Moottoriöljy
  • Polttoaine
  • Jäähdytysneste.