Etuoikeutettu työ-, lepo- ja pelipaikka

Paikan vaihto

Pietro Binaghi nauttii elämästään Italian maineikkaimpiin kuuluvalla viinialueella. Hän muutti pois kaupungista ja löysi unelmatyönsä, jossa yhdistyvät rakkaus maaseutuun ja intohimo golfiin.

Toscanalainen mestariteos

Pietro Binaghi kokee olevansa onnekas voidessaan työskennellä – ja toteuttaa intohimoaan golfiin – näin kauniissa ja luonnollisessa ympäristössä. UNESCOn maailmanperintökohteissa ei sijaitse montakaan golfkeskusta. Toscanan Castiglion del Boscon pyhillä nurmilla astelevat onnekkaat golfaajat saavatkin nauttia harvoille ja valituille varatusta kentästä.

 • PIETRO BINAGHI

   

   

   

  Kenttämestari, Castiglion del Bosco

  “Tämä on mainio paikka, joka houkuttelee niin turisteja kuin pesunkestäviä golfaajia.”

  Pietro Binaghi
Castiglion del bosco

Euroopan hienoin viini- ja golfelämys

Castiglion del Bosco sijaitsee Brunellon viininvalmistusalueella, noin 70 kilometriä Sienasta etelään. Se on kaunis 800-vuotias tila, jossa on niin linnanraunioita, keskiaikainen kirkko kuin yksi Euroopan hienoimmista yksityisistä golfkentistä. Britannian avoimen golfturnauksen voittaneen, legendaarisen aseman saavuttaneen Tom Weiskopfin suunnittelema maineikas kenttä sijaitsee maaseudulla kumpuilevien kunnaiden ja viiniviljelmien keskellä. Se tarjoaa verrattoman pelikokemuksen upeassa luonnonmaisemassa.

“Olen hyvin ylpeä saadessani työskennellä tässä ympäristössä… mahtava kenttä, joka kunnioittaa luonnollisen maaston kauneutta ja aaltoilua häiritsemättä ympäristöään.”

Pietro Binaghi

Raikas tuulahdus

Kenttämestari Pietro Binaghin mielestä näin rauhallisessa ympäristössä työskentelyä ei tule aliarvioida etenkään 26 kaupungissa eletyn vuoden jälkeen. Pietro opiskeli aikanaan maataloutta, ja kuvankauniiden toscanalaisten rinteiden kutsu houkutteli hänet ‘hengittämään’ uudelleen. Innokkaalle golfaajalle mahdollisuus tehdä työtä Castiglion del Boscossa oli kerrassaan vastustamaton.

“Työni yhdistää kaksi elämäni suurta intohimoa: Opiskelin maataloutta ja rakastan golfia… pääsen nyt tekemään näitä molempia samaan aikaan.”

Korkeimmat vaatimukset

Jokainen päivä on erilainen ja tarjoaa uusia haasteita Pietrolle ja hänen tiimilleen. Yksi asia kuitenkin pysyy: käytettävissä olevien varusteiden ansiosta he pystyvät ylläpitämään kenttien korkeimpia vaatimuksia. Koneisiin voi aina luottaa, ja jokaisen mallin tarkkuus ja kehitys valaa tiimin luottamusta arjen tehtävien suorittamiseen. Pietron motto on yksikertainen – jatka kehittymistä jokaisena päivänä.

“En koskaan joudu pohtimaan koneiden luotettavuutta tai suorituskykyä, sillä ne vain toimivat, mikä tekee minut hyvin tyytyväiseksi.”

 

Ympyrä sulkeutuu

Kolmen lapsen isä Pietro on tyytyväinen lastensa kasvuympäristöön Toscanan taivaiden alla. Hän toivoo jälkikasvunsakin innostuvan golfista, vaikka myöntää lapsena olleensa itse kiinnostuneempi jalkapallosta. Rakkaus golfiin syntyi toki myöhemmin, ja sen myötä arvostus luontoon ja ulkona kulkemiseen.

“Olin varsinainen perheen ‘musta lammas’, koska pelasin mieluummin jalkapalloa. Nykyisin vietän kuitenkin golfkentillä enemmän aikaa kuin koko muu perhe yhteensä!”

7500A
Pietro Binaghi
Yhdistämme työn ja huvin

Yhdistämme työn ja huvin

Vuosien mittainen kokemus on opettanut Pietrolle, että ylpeys omasta työstä ja hyvät ystävät ovat ratkaisevia niin työtyytyväisyyden kuin yleisen onnellisuuden kannalta. Hän nauttii useimpien ihmisten seurasta etenkin, jos nämä osoittavat paloa työhönsä, laadun arvostusta ja kykyä yhdistää työ ja huvi – sekä golfkentällä että sen ulkopuolella.

“John Deeressä minuun tekee suurimman vaikutuksen heidän syvällinen ymmärryksensä pelistä ja siitä, mitä hyvin hoidettu kenttä edellyttää. Siksi luotan yhteistyöhömme.”

Ei syytä katua

Loppujen lopuksi tämän jylhän kentän hoitaminen on enemmän kuin työ – se on kutsumus ja toteen käynyt unelma Pietrolle. Hän ei ole haikaillut takaisin kaupunkiin kertaakaan vaihdettuaan maisemaa Castiglion del Boscon toscanalaiseen loistoon. Eikä moitteelle jää sijaa, sillä hän on määrätietoisella toiminnallaan saavuttanut täydellisen työn ja vapaa-ajan tasapainon.

Hand gras
Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi