Asiakasbonus

Asiakas ostaa varaosia Deeren myymälästä

Markkinoiden lyömättömin bonus

Bonusta kertyy automaattisesti kaikista 1.7.2023 alkaen tehdyistä metsäkoneiden varaosa- ja tarvikeostoista, jotka olet tehnyt John Deeren omista asiakaspalvelupisteistä, Online Shopista tai John Deeren bonusjärjestelmässä mukana olevien sopimushuoltajien asiakaspalvelupisteistä.

Bonusta kertyy myös bonushyvitteellä maksetuista ostoista, ja se hyvitetään asiakastilille. Bonus on käytettävissä heti seuraavan kvartaalin aikana varaosa- ja tarvikeostoihin sekä huoltopalveluihin siinä asiakaspalveluyrityksessä, josta bonusta kerryttäneet ostot on tehty. Bonuksen määräytymisajanjakso on kalenterikuukausien mukaiset kvartaalit (tammi-maaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu ja loka-joulukuu).

Voi tarkastaa oman bonuskertymäsi John Deere Online Shopista: https://onlineshop.deere.com/

 

John Deeren varasto

Kerrytät bonusta kaikista varaosa- ja tarvikeostoista

Bonusta kertyy kaikista John Deeren omista asiakaspalvelupisteistä, Online Shopista tai John Deeren bonusjärjestelmässä mukana olevien sopimushuoltajien asiakaspalvelupisteistä tehdyistä varaosa- ja tarvikeostoista. Myös bonushyvitteellä maksetut ostot kerryttävät bonusta.

Varaosia varastossa

Bonus heti käytössäsi

Bonus hyvitetään asiakastilille ja se on käytettävissä seuraavan kvartaalin aikana varaosa- ja tarvikeostoihin sekä huoltopalveluihin siinä asiakaspalveluyrityksessä, jossa bonusta kerryttäneet ostot on tehty.

Asiakas John Deeren myymälässä

Bonusta 1.7.2023 alkaen

Bonusjärjestelmä on avoin kaikille John Deeren asiakkaina oleville Suomessa toimiville metsäkoneurakoitsijoille ja metsäkonekouluille, joilla on voimassa oleva asiakastili. Bonus määräytyy asiakastilikohtaisesti.

Metsäkoneita metsässä

Vihreän konekannan lisäbonus

Jos bonusjärjestelmään oikeutetun asiakkaan ja tämän kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden kaikki käytössä olevat metsäkoneet ovat John Deere tai Timberjack-merkkisiä, asiakas on oikeutettu John Deeren lisäbonukseen. 

Mitä enemmän ostoksia, sitä suurempi bonusprosentti

*Taulukko ei sisällä vihreän konekannan lisäbonusta.

Kvartaaliostot alv 0%Bonus-%

5 000

2

7 500

3

10 000

4

13 000

5

16 000

6

22 000

8

30 000

10

37 000

12

45 000

15

Kysy lisää lähimmältä varaosamyyjältäsi tai sähköpostitse Asiakasbonus@JohnDeere.com.


Asiakasbonusjärjestelmän ehdot >>