TimberManager

TimberManager

Näkymä työmaalle.

TimberManager on koneyrittäjän näkymä leimikon etenemiseen. TimberManager-järjestelmästä näkyy havainnollisesti työmaan eteneminen kuutioina ja prosentteina. Tarkka tieto varastopaikassa olevan puun määrästä helpottaa jatkokuljetuksen suunnittelua ja parantaa koko toimitusketjun toimintaa.

TimberManager.deere.com

Ohjekirjat TimberManagerista

TimberManager-raportti

Metsää silmässä

Kiinnostaako kannattavuus?

TimberManager-raportin avulla näet oleellisen tiedon koneidesi toiminnasta. Raportti kertoo sinulle täsmälleen, mitä koneesi tuottavat. Tiedon avulla voit tehdä päätökset, joita liiketoimintasi tarvitsee. 

ikoneita

TimberManager-raportin avainluvut

  • ajotunnit
  • kuutiot (m3) yhteensä
  • runkokoko keskimäärin
  • runkoja yhteensä
  • kuutioita (m3) tunnissa
  • runkoja tunnissa
  • keskimääräinen polttoaineen kulutus litraa tunnissa 
  • polttoaineen kulutus litraa per kuutio (m3)
  • polttoaineen kokonaiskulutus (kuormatraktorit)
  • moottorin tyhjäkäynti
Metsää ylhäältä katsottuna

Leimikon aloittaminen

Kun leimikko on aloitettu ja varastopaikka luotu, koneyrittäjällä on reaaliaikainen näkymä kaikkien aktiivisten työmaiden tilanteeseen.

TimberManager mobiilinäkymä

Leimikon edistyminen

Koneyrittäjä saa reaaliaikaisesti tiedon hakkuun ja metsäkuljetuksen etenemisestä ja arvion työmaan valmistumisajasta. Työmaakohtaisen viestiseinän kautta on helppo pitää suoraa yhteyttä työmaalle.

TimberMatic Kartat

TimberMatic Kartat avaa kuljettajille reaaliaikaisen tuotantonäkymän leimikosta. TimberMatic kartat ikoniHarvesterin mittalaitteen keräämä tieto ja GPS:n antama pöllien tarkka sijainti siirtyvät automaattisesti harvesterista TimberMatic Kartat -sovellukseen ajokoneen kuljettajan käyttöön. Tiedot koneiden välillä päivittyvät pilvipalvelun kautta ja kaikki samalla työmaalla työskentelevät kuljettajat näkevät kartalla kaikki puutavaralajit ajouraverkoston kanssa yksittäisen pölkyn tarkkuudella.

Järjestelmä antaa aluksi listauksen asiakkaan koneista, ja kustakin koneesta voi selata yksityiskohtaisiin ohjeisiin. Harvestereihin tehtaalla asennetun harvesteripään kirjallisuus löytyy myös harvesterien tiedoista.

Kielivalinnan voi tehdä suoraan käyttöliittymässä ja kaikki tuetut kieliversiot ovat saatavina.

Koneiden luettelo

Viimeisimmät versiot aina käytössä

Koneiden käyttöohjeet, kaaviot ja muut tukimateriaalit löytyvät nyt koneiden lisäksi myös tietokoneelta tai tabletista. TimberManagerin päävalikossa on linkki, tai järjestelmään voi kirjautua suoraan osoitteesta manualportal.deere.com. Kirjautuminen järjestelmään vaatii MyJohnDeere-käyttäjätunnuksen.

Järjestelmän käyttö on erittäin helppoa. Koneen käyttöön tai vaikkapa päivittäishuoltoon liittyviin kysymyksiin löytyy nopeasti vastaus konekohtaisesta dokumentaatiosta.

Järjestelmä on käytössä ilman veloitusta kaikille asiakkaille, joilla on MyJohnDeere-organisaatio ja sen alla aktiivisia koneita. Verkkopohjaisessa järjestelmässä tarjolla ovat aina viimeisimmät versiot.