Ihmisiä kävelemässä suurella pellolla erityyppisten John Deere -laitteistojen joukossa.

TOIMINTAMME
MAHDOLLISTAA ELÄMÄN KEHITYSASKELEET

Toimintamme on ainutlaatuista

Harjoitamme elämälle tärkeää liiketoimintaa. Toimimme meihin luottavien ihmisten ja meitä ylläpitävän planeetan takia ja luomme älykkäitä yhteyksellisiä koneita, jotka mahdollistavat elämän kehitysaskeleet.


John Deeren asiakkaat ovat kaiken toimintamme keskipisteessä.

Turvaudumme yli 180 vuoden kokemukseen ja tarkkuutta koskevien tietojen teratavuihin tunteaksemme heidät ja heidän yrityksensä paremmin kuin kukaan muu. Helppokäyttöinen teknologiamme takaa tulokset, jotka he näkevät pellolla, työmaalla ja tilinpäätöksessä. Varmistamme saumattoman pääsyn osiin, palveluihin ja suorituskyvyn päivityksiin vaihtokaupoissa tarjoamalla huippuluokan tukea asiakkaiden laitteistojen käyttöiän ajan ja pitämällä aina mielessä tuottavuuden ja kestävän kehityksen.

Emme koskaan unohda, että tehtävänämme on auttaa elämän kehitysaskeleiden mahdollistamisessa.


Kestävä kehitys

Luomme ratkaisuja, jotka pitävät yllä asiakkaidemme ja ympäri maailmaa sijaitsevien yhteisöjen elinkeinoja sukupolvien ajan.

Kestävän kehityksen tavoitteet

Innovaatio & teknologia

Luomme uusia ajattelutapoja ja kehitämme uusia menettelytapoja. Emme halua vaikuttaa status quohon, vaan kehitämme asiakaskeskeisiä ratkaisuja, jotka kehittävät työpaikkoja helpommilla ja tuottavammilla tavoilla.

Tutustu innovaatioon & teknologiaan

Yhteisö

Intohimomme on yhtä rohkea kuin sen inspiroima uskollisuus. Sellainen arvonanto pitää ansaita. Olemme ylpeitä hyvin tehdystä työstä, ja vaikutamme suuresti meidän ja muihin ympäri maailmaa sijaitseviin yhteisöihin.

Lue yhteiskuntavastuun voimasta Yhdysvaltain verkkosivustoltamme

Johtajuus

Loistavan yhtiön takana on loistava johtaja, ja toimitusjohtajamme John May jakaa edeltäjiensä vahvat periaatteet, kuten rehellisyyden, laadun, sitoutumisen ja innovaation.

Tutustu johtajiimme

Deere & Company tarjoaa asiakkailleen yli 25 merkkiä kattavan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja erilaisissa tuotantojärjestelmissä koneiden koko elinkaaren ajan. Tässä näyte näistä merkeistä.

Wirgen logo

Wirtgen

Wirtgenistä, Vögelestä, Hammista, Kleemannista ja Benninghovenista koostuva Wirtgen Group tarjoaa asiakkaille liikkuvia koneratkaisuja teiden rakentamiseen ja kunnostukseen, laitoksia mineraalien louhintaan ja käsittelyyn tai materiaalin kierrätykseen sekä asfaltin tuotantoon. Viisi merkkiä yhdessä kattavat koko teiden rakennusprosessin käsittelystä ja sekoittamisesta päällystämiseen, tiivistämiseen ja kunnostukseen.

Hagie logo

Hagie

Hagien tarina kertoo innovaatiosta ja oivalluksesta. Ray Hagie halusi vähentää tehottomuutta ja löytää parempia menetelmiä, mikä ajoi hänet viljelykasvien ruiskutusratkaisujen äärelle. Vuonna 1947 Hagien palo ongelmien ratkomiseen synnytti maailman ensimmäisen itsekulkevan ruiskutuslaitteen. Tekninen läpimurto toi mukanaan lisää myyntiä, tehtaiden laajennuksia ja pääsyn kansainvälisille markkinoille.  Hagie tuottaa edelleen korkealuokkaisia ruiskutuslaitteita ja maissintähkän naattilistimiä.

PLA Logo

PLA

Juan Carlos Pla toi Argentiinan satamiin ensimmäiset viljanosturit ennen nimikkotuotteensa, korkearunkoisen ruiskutuslaitteen valmistamista. Vuoteen 1978 mennessä PLA valmisti Latinalaisen Amerikan ensimmäisen itsekulkevan ruiskutuslaitteen, jota seurasi automaattinen perävaunujärjestelmä (1993) ja maailman ensimmäinen “automaattisesti ohjattu” ruiskutuslaite (1999). PLA valmistaa kylvökoneita ja ruiskutuslaitteita.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Mazzottin perheen perustamalla yrityksellä on lähes 75 vuoden kokemus itsekulkevien maatalouskoneiden rakentamisesta. Perhe on sisimmältään viljelijöitä. He keräsivät mainetta intohimoisina innovaattoreina ja visionääreinä ratkaistessaan jatkuvasti asiakkaiden ongelmia ja vastatessaan kysyntään. Mazzotti valmistaa itsekulkevia ruiskutuslaitteita Italiassa.

Monosem logo

Monosem

Monosem on toimittanut yli 75 vuoden ajan laadukkaita tarkkuustöihin tarkoitettuja tyhjiökylvökoneita ja kultivaattoreita yli 80 maahan. Vuodesta 1945 lähtien Monosemin historia on täyttynyt jatkuvista tuoteinnovaatioista. Monosem on jo pitkään ollut tarkkuuskylvökoneiden markkinajohtaja Ranskassa, ja noin 70 prosenttia sen tuotteista päätyy nykyisin vientiin.  Kansasin Kansas Cityssä sijaitsevassa yksikössä keskitytään Pohjois-Amerikan erityisiin viljelykasvimarkkinoihin.

A&I Products Logo

A&I Products

Vuodesta 1980 lähtien A&I Products on raivannut tietään jälkimarkkinoiden varaosien johtavaksi valmistajaksi ja tukkujakelijaksi maatalouden, turpeen ja teollisuuskoneiden alalla. A&I Products aloitti pienenä koneliikkeenä ja korjaamona ja siirtyi ajan myötä valmistamaan usein tarvittavia varaosia. Nykyisin A&I Products tarjoaa yli 160 000 eri varaosanumeroa erilaisiin sovelluksiin.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Blue River Technology perustuu yksinkertaiseen konseptiin: maksimointiin minimoimalla. Blue River yhdistää uusimmat innovaatiot ja teknologian maataloustuotannon parantamiseksi vähentäen samalla ympäristövaikutuksia. Blue River kehitti See & Spray Select -teknologian, jota käytetään John Deere 400- ja 600 -sarjojen ruiskutuslaitteissa. See & Spray yhdistää konenäön, koneoppimisen ja robotiikan. Näin säästetään asiakkaiden aikaa ja rahaa ja lisätään samalla kannattavuutta kestävällä tavalla.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Vuonna 2015 perustettu Harvest Profit koostuu tiimistä, joka asuu ja työskentelee Pohjois-Dakotan maaseudulla. Yrityksen tarkoituksena on lisätä maatalouden rahoituspuolen näkyvyyttä. Harvest Profit on luonut ohjelmistotyökaluja, joiden avulla maanviljelijöiden on helpompi seurata maatilan kustannuksia, voittoja, viljan markkina-asemia ja varastoa. Sitä pidetään “osaavien maanviljelijöiden ohjelmistona” heille, jotka panostavat maatilansa liikepuoleen ympäri vuoden. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Bear Flag Roboticsin missio on lisätä maailman elintarviketuotantoa ja vähentää samalla elintarvikkeiden tuotantokustannuksia koneautomaation avulla. Yritys valmistaa maataloustraktoreihin itsenäistä tekniikkaa, joka lisää turvallisuutta, luotettavuutta ja kannattavuutta maatiloilla. Aubrey Donnellan ja Igino Cafiero perustivat Bear Flag Roboticsin Silicon Valleyssa vuonna 2017. Donnellanin ja Cafieron kumppanuus John Deeren kanssa alkoi John Deere Startup Collaborator -ohjelmalla vuonna 2019. Hankinnasta ilmoitettiin vuonna 2021.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Vuodesta 2014 lähtien Kreisel on ollut johtava innovoija, joka keskittyy uppojäähdytettyjen sähköakkumoduulien ja -pakettien kehittämiseen. Yrityksellä on eriytetty akkutekniikka ja akkupuskuroitu latausinfrastruktuuri. Se tarjoaa nykyisin tuotteitaan globaalille asiakaskunnalle erilaisilla loppumarkkinoilla, mukaan lukien hyötyajoneuvot, maastoajoneuvot, merikäyttökohteet, e-moottoriurheilu ja muut tehoa vaativat käyttökohteet. Yrityksen perustivat veljekset Johann, Markus ja Philipp Kreisel, ja se sijaitsee Rainbach Mühlkreisissä, Itävallassa.