Älykkäät maatalousratkaisut

Älykkäät maatalousratkaisut

Älykkään maanviljelyn matkasi alkaa tästä


Jos haluat aloittaa täsmäviljelyn, tulit oikeaan paikkaan!

John Deere -täsmäviljelyteknologia on helppokäyttöinen, ja sillä voit suunnitella, seurata, toteuttaa ja analysoida maanviljelytoimintaasi vuoden aikana. Olet myös valmis ymmärtämään paremmin ilmastonmuutoksen maanviljelylle aiheuttamia haasteita ja vastaamaan niihin.

Suuremmat sadot

Suuremmat sadot

Täsmäviljelyn avulla voit optimoida mm. siementen, lannoitteen ja kemikaalien tuotantopanokset, jotta voit vastata peltojesi yksilöllisiin vaatimuksiin ja maksimoida sadon.

Parempi taloushallinta

Parempi taloushallinta

Älykkäät maanviljelyteknologiat tarjoavat arvokkaita hallintatietoja koneen käytöstä ja tuotantopanoksista, jotta kustannukset ovat läpinäkyvämmät ja päätöksenteko on parempaa.

Parempi kestävä kehitys

Parempi kestävä kehitys

Täsmäviljelyllä voi vähentää huomattavasti polttonesteen kulutusta ja liiallista lannoitteiden ja kemikaalien kaltaisten tuotantopanosten käyttöä kestävämmän maanviljelyn edistämiseksi.

Ajolinjan ohjausratkaisut

Ajolinjan ohjausratkaisut

Ei ohituksia, ei limittäisyyttä – seuraa samoja ajouria joka kerta täysin hands-freenä. Tarjoamme erittäin hyvää tarkkuutta ja olemme laajentaneet ajolinjan ohjausvalikoimaamme kaikille laitemerkeille sopivilla ratkaisuilla.

Ajolinjan ohjausratkaisut

Automaatiojärjestelmät

Pääset eroon toisteisten töiden stressistä ohjainyksiköillämme ja ohjelmoitavilla laitteillamme. Niillä’ voit optimoida koneen suorituskyvyn ja eliminoida kalliit virheet.

Käyttöpaikkakohtainen maatalous

Käyttöpaikkakohtainen maatalous

Selvitä, miten useista lähteistä peräisin olevia peltotietoja käytetään säädettävän levitysmäärän karttojen luomiseen, jotta voit parantaa kasvua ja satoja pellon yksittäisten alueiden hallinnalla.