Sadonkorjuu

Analysoi ja valmistele

Jos käytät leikkuupuimurin tai ajosilppurin eri leikkuupöydän leveyttä muille työkoneille, varmista, että ajolinjat on asetettu oikein harvesterille.
Kun käytät ajosilppuria ja HarvestLab-tunnistimen ainesosien mittausta, kannattaa analysoida myös korjattua säilörehua ja alkaa suunnitella talven lähtöaineita.

Harvester Analysis and prepare

Tee työt pellolla

Sato- ja kosteustunnistimet sekä HarvestLab-tunnistimen ainesosien mittaus on kalibroitava sadonkorjuun alussa. Sinun on myös tarkistettava, että peltotiedot tallennetaan automaattisesti John Deere Operations Center™ -keskukseen. Jos käytät sadonkorjuuseen urakoitsijaa, voit joko antaa hänelle tilapäisen pääsyn John Deere Operations Center™ -tiliin tai pyytää häntä siirtämään tiedot sadonkorjuun lopussa.

Maaperämme on vaihtelevaa, mutta täsmäviljely auttaa.

Uk-farm-manager
Simon Beddows
Manager, Coppid Farming

Asiakastarinat

HarvestLab™: Laadukkainta säilörehua

HarvestLab™: Laadukkainta säilörehua

Oikea ruoka tekee sekä eläimen että maanviljelijän onnelliseksi. Urakoitsija Andreas Feil tietää tämän oikein hyvin. HarvestLab™ 3000 -järjestelmän ansiosta hän voi analysoida maissin sadonkorjuun viimeiseen kuituun asti ollessaan vielä pellolla.

Täsmäviljely missiona

Täsmäviljely missiona

Maatalousurakoitsijan Flaskampin asiakkaat ovat hyötyneet täsmäviljelyn eduista yli 10 vuoden ajan. Yritys tukee sekä yksinkertaista lähtötason toimintaa että monimutkaisia täsmäviljelytöitä.