TimberManager

TimberManager

TimberManager. Näkymä työmaalle.

TimberManager on koneyrittäjän näkymä leimikon etenemiseen. TimberManager-järjestelmästä näkyy havainnollisesti työmaan eteneminen kuutioina ja prosentteina. Tarkka tieto varastopaikassa olevan puun määrästä helpottaa jatkokuljetuksen suunnittelua ja parantaa koko toimitusketjun toimintaa.

TimberManager-ikoni

TimberManager.deere.com

Nyt tiedetään ihan oikeasti, mitä on milloinkin tulossa.

Johnny Granvik
Granvikin Metsätyö Oy
Metsää ylhäältä katsottuna

Leimikon aloittaminen

Kun leimikko on aloitettu ja varastopaikka luotu, koneyrittäjällä on reaaliaikainen näkymä kaikkien aktiivisten työmaiden tilanteeseen.

TimberManager mobiilinäkymä

Leimikon edistyminen

Koneyrittäjä saa reaaliaikaisesti tiedon hakkuun ja metsäkuljetuksen etenemisestä ja arvion työmaan valmistumisajasta. Työmaakohtaisen viestiseinän kautta on helppo pitää suoraa yhteyttä työmaalle.

TimberManager

TimberManager tarjoaa yrittäjälle ennen kaikkea merkittäviä suunnittelu- ja ennakointietuja.

TimberMatic Kartat

TimberMatic Kartat avaa kuljettajille reaaliaikaisen tuotantonäkymän leimikosta. TimberMatic kartat ikoniHarvesterin mittalaitteen keräämä tieto ja GPS:n antama pöllien tarkka sijainti siirtyvät automaattisesti harvesterista TimberMatic Kartat -sovellukseen ajokoneen kuljettajan käyttöön. Tiedot koneiden välillä päivittyvät pilvipalvelun kautta ja kaikki samalla työmaalla työskentelevät kuljettajat näkevät kartalla kaikki puutavaralajit ajouraverkoston kanssa yksittäisen pölkyn tarkkuudella.