Simulaattorit

Simulaattorilla voit harjoitella koneen käyttöä turvallisessa ympäristössä. Koulutussimulaattorien avulla voit harjoitella korjuuprosessin kaikkia vaiheita – leimikon suunnittelusta aina varastopinoon asti – luokkahuoneessa. Voit ajaa useita koneita samalla leimikolla, ja jopa samanaikaisesti.

TimberSkills-oppimisympäristö

TimberSkills-oppimisympäristö antaa työkalut simulaattorilla tehtävien harjoitusten seurantaan ja ylläpitoon. Sieltä löytyvät mm. tehtävänannot, itsearvioinnit sekä opettajan kommentit.

Kuljettajaraportti

Kuljettajaraportti on oiva työkalu tukemaan oppilaan edistymistä TimberSkills-oppimisympäristössä. Raportissa seurataan koneen käyttöä samaan tapaan kuin TimberMatic Analytics -raporteissa. Arviointi asteikolla 1-5 tapahtuu verrattuna simulaattoriympäristön tavoitesuoritukseen.

Katso lisätietoja Simulaattori-esitteestä

TimberSkills-simulaattori

TimberSkills-simulaattori

TimberSkills-simulaattorit ovat tehokkaita työkaluja työmenetelmien ja koneen toimintojen opetteluun ilman TimberMatic-mittaus- ja ohjausjärjestelmää.

TimberSkills-PC-simulaattori

TimberSkills-PC-simulaattori

TimberSkills-PC-simulaattorin kokoonpanoon kuuluvat harvesterin näppäimistöt ja alustaan asennussarja sekä virtalähde ja kuljetuslaatikko. Kannettava tietokone ei kuulu pakettiin, koska se on paras hankkia aina paikallisesti, jotta näppäimistö ja kieli ovat oikeat. TimberMatic ei sisälly.

TimberMatic-demo-ohjelmisto

TimberMatic-demo-ohjelmisto

TimberMatic-demo-ohjelmistossa on samat ominaisuudet kuin harvesterin TimberMatic-ohjausjärjestelmässä. Voit harjoitella ohjausjärjestelmän toimintoja, esim. kalibrointia, leimikon hallintarutiineja ja tuotostietojen tallennusta.