John Deere Precision Technologies nurmenhoitolaitteille

Kentänhoitajana, nurmenhoitajana tai ammattimaisena maisemarakentajana vastaat ympäristön hoidon ja toiminnan tehokkuuden kasvaviin haasteisiin. John Deere Precision Technologies nurmenhoitolaitteille tarjoaa helppokäyttöisiä ratkaisuja, jotka auttavat sinua suunnittelemaan, valvomaan ja analysoimaan huoltotoimia tehokkaasti. Keräämällä arvokkaita tietoja ympäri vuoden pystyt tekemään oikea-aikaisia ja tietoon perustuvia päätöksiä, mikä tekee nurmen- ja maanhoidosta tuottavampaa ja kestävämpää.

Optimoitua resurssienhallintaa

Innovatiiviset nurmenhoitoteknologiat tarjoavat hyödyllisiä tietoja koneen käytöstä ja tuotantopanoksista, mikä parantaa kustannusten avoimuutta ja takaa vakaan päätöksenteon. 

boundaryprecision-turf-guide

Vaivattomasti kestävä

Precision Turf -teknologia voi vähentää merkittävästi polttonesteen kulutusta ja tuotantopanosten, kuten lannoitteiden ja kemikaalien, liiallista levitystä – seurauksena kestävämpi kentänhoito.

Precision-teknologiat nurmenhoitoon: Tehokkaampaa toimintojen hallintaa

John Deere Precision Turf yhdistää koneet, maat ja työn reaaliajassa. Kaikki tarvittavat hallintatiedot ovat kätevästi saatavilla parempaa päätöksentekoa varten ja helpottavat tuottoisan ja kestävän liiketoiminnan harjoittamista.

connect

Kytkeminen

guidance

Ohje

manage

Hallinnointi

Liitettävyys on avain koneen reaaliaikaisiin tietoihin. JDLink™ on John Deeren liitettävyysratkaisu, joka mahdollistaa konetietojen automaattisen siirron yhdistettyjen laitteiden ja verkkopohjaisen John Deere Operations Center™ -hallinta-alustamme välillä.

           

track-machine-performance

Seuraa koneen suorituskykyä

Reaaliaikaiset konetiedot, kuten käytön jako jouto-, kuljetus- ja työaikaan, kertovat koneen suorituskyvystä ja ovat koneen optimoinnin perusta.

monitor-machine-positions-live

Seuraa koneita reaaliajassa

Tämän lisäksi voit seurata koko kaluston reaaliaikaisia sijaintipaikkoja missä ja milloin tahansa – tiedät, missä henkilöstö työskentelee ja miten työ etenee.

reduce-maintenance

Vähemmän huoltokustannuksia ja joutoaikaa

Koneen reaaliaikaisten tietojen avulla on helppo noudattaa huoltoaikatauluja ja suunnitella kaikki tarvittavat huollot ennakoivasti, jotta koneesi ovat täydellisen valmiita toimintaan.

 • JDLink™ R -modeemi

  Kaikissa golflaitteissa on vakiona R-modeemi, jotta voit ladata koneiden ja maanviljelyn tiedot esim. kun niitä on kerätty ProGator 2030A HD200 CE GPS Precision Sprayer -ruiskutuslaitteellamme tehdyn ruiskutuksen aikana. 

  Haettavissa olevat koneen tiedot voivat vaihdella koneen tyypistä ja iästä riippuen.

  jdlinkr-modem
 • JDLink™ M -modeemi

  TerrainCUT™ 1500- ja 1600-sarjassa on uusi M-modeemimme, joka on saatavilla myös lisävarustesarjana ammattikäyttöön tarkoitettuihin paikallaan kääntyviin ruohonleikkureihimme. M-modeemi, jossa on sisäinen antenni, on helppo asentaa koneisiin, joissa ei ole JDLink-valmiutta ja jopa muihin kuin John Deere -koneisiin, joten voit yhdistää koko kalustosi*.

  * Haettavissa olevat koneen tiedot voivat vaihdella koneen tyypistä ja iästä riippuen.

  jdlink-m-modem

 

Ota yhteyttä

           

Täsmäohjausjärjestelmämme vähentää automaattisesti aukkoja ja limittäisyyksiä. Tämä auttaa minimoimaan lannoitteiden, kemikaalien ja siementen tuotantopanoskustannukset ja polttonesteen kulutuksen sekä vähentää kuljettajan väsymistä.

starfire-receiver

StarFire™-vastaanotin

Pääsy John Deeren ajolinjan ohjausjärjestelmiin alkaa StarFire™-vastaanottimistamme. Ne seuraavat jopa neljää korjaussignaalisatelliittia rinnakkain poikkeuksellisen kattavuuden takaamiseksi ja vaihtavat automaattisesti parhaaseen saatavilla olevaan geostationaariseen satelliittisignaaliin tarjotakseen luotettavan tarkan opastuksen.

 • Universaalit näytöt

  Nimi kertoo jo sen: universaaleja näyttöjämme voidaan käyttää erilaisissa koneissa ympärivuotisen käytön helpottamiseksi. Dokumentaatio, säädettävä levitysmäärä ja langaton tiedonsiirto ovat kaikki näytöissä vakiona.

  universal-displays
 • Universaali 4240-näyttö

  4240-näytössä on 21,3 cm:n kosketusnäyttö, ja se on veden- ja pölynkestävä (IP65).

  4240-universal-display
 • Universaali 4640-näyttö

  Saat samat toiminnot kuin 4240:ssä, mutta suuremmalla 25,4 cm:n kosketusnäytöllä ja In-Field-tiedonjaoittimen valmiudella.

  4640-universal-display
 • G5 Universal

  G5 Universal on veden- ja pölynkestävä (IP65) ja tarjoaa teräväpiirtoisen resoluution, lisämuistia ja parannetun suoritustehon, mitkä yhdessä tekevät siitä yhden kehittyneimmistä saatavilla olevista näytöistä.

  g5-universal
 • G5Plus Universal

  G5Plus Universal sisältää samat toiminnot kuin G5 Universal, mutta siinä on massiivinen 12,8” näyttö, joka tarjoaa noin 33 % enemmän visuaalista tilaa.

  g5plus-universal

AutoTrac™

AutoTrac™-handsfree-ohjaus tekee ajamisesta nopeampaa ja rennompaa ja vähentää samalla limittäisyyttä ja aukkoja. Työskentele vaivattomasti suorilla, kaarevilla ja ympyräreiteillä myös näkyvyyden ollessa heikko. Kokeile AutoTrac™-ohjausta – et enää palaa entiseen.

autotrac

AutoTrac™ Universal 300 (ATU300)

Hyväksi todistettu automatisoitu ohjausratkaisumme voidaan asentaa moneen koneeseen. Vaivattoman asennuksen ansiosta voit siirtää ATU300:n koneesta toiseen alle 30 minuutissa.

 

Ota yhteyttä

           

John Deere Operations Center™ on portaalisi visualisoitujen maatalous-, kone- ja työtietojen keräämiseen. Kun näet kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä, pystyt tekemään nopeasti ja helposti niihin perustuvia päätöksiä.

quicker-setup-faster-setup

Nopeampi asennus

Säästät rutkasti aikaa määrittämällä koneet, kuljettajat ja rajat John Deere Operations Center™ -järjestelmässä. Voit samalla suunnitella kaikki työsi hyvissä ajoin etukäteen.

effortless-monitoring-easy-monitoring

Vaivatonta valvontaa

Eliminoi viipeet ja virheet noutamalla tehtävät ja koneiden sijainnit tarpeen mukaan ja seuraamalla suoritusta reaaliajassa miltä tahansa laitteelta.

powerful-insights-site-specific-farming

Vahvoja näkemyksiä

Analysoi koneiden ja toiminteiden tehokkuutta ja suorituskykyä vaivattomasti ja nauti merkittävistä parannuksista suorituskyvyssä, taloushallinnassa ja kestävyydessä.

john-deere-operation-center

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ yhdistää sinut koneisiisi ja toimintoihisi yhdestä keskeisestä paikasta. John Deere Operations Center™ -järjestelmän suunnittelu- ja analysointityökalut auttavat sinua tekemään oikea-aikaisia ja tietoon perustuvia päätöksiä.

* Saatavana vain Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Tulee pian muualle Eurooppaan.

 

Ota yhteyttä

           

professional-landscapers

Välttämätön työkalu ammattimaisille maisemoijille

Operations Center™ tai Operations Center™ -toiminne yhdistää koneesi, maasi ja työvoimasi reaaliajassa ja sujuvoittaa dokumentointia, raportointia ja tietoihin pääsyä liikkeessä. Kartalla näkyvät, huoltoja ennakoivat ja automaattisesti ohjattavat koneet vähentävät kustannuksia ja tehostavat samalla ympäristöystävällisyyttä.

greenkeeper

Välttämätön työkalu nykyajan kentänhoitajalle

Kentänhoitajana muodostat yhteyden koneisiisi, kenttiisi ja työvoimaasi reaaliajassa Operations Center™ -järjestelmän tai Operations Center™ -toiminteen kautta. Tämä mahdollistaa virtaviivaisen dokumentoinnin, nopeamman raportoinnin ja käytön liikkeessä. Hyödyt myös koneiden paikannuksesta, huoltojen ennakoinnista ja automaattisesta ohjauksesta, jotka vähentävät kustannuksia ja tehostavat kestävyyttä – huolehtien samalla erinomaisesta toiminnasta.

fast-start

Kysy asiantuntijalta päästäksesi nopeasti alkuun

Opi ammattilaisilta! Pyydä paikallisen jälleenmyyjäliikkeen täsmänurmenhoidon asiantuntijan apua, jotta pääset alkuun ja hyödynnät ratkaisujen edut nopeammin.

get-the-full-story-brochure

Lue koko tarina

Perehdy tarvittaviin tietoihin ja siihen, kuinka pääset alkuun – apunasi on Precision Turf Technology -esitteemme.