Metsäkoneen kuljettaja, näyttö ja kännykkä

TimberManager Online Shop

Äkillinen varaosan tarve?

TimberMatic kartat ikoni TimberManager Online Shop on varaosamyymälä, joka on aina avoinna. Saat välittömästi tiedon varaosien saatavuudesta tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen. Mihin kellonaikaan tahansa, minä viikonpäivänä tahansa. Tilaaminen on helppoa ja voit valita toimitustavan varastopaikan etäisyyden ja osan kiireellisyyden mukaan. Kirjaudu Online Shopiin MyJohnDeere-tunnuksillasi >

TimberManager Online Shop

KIRJAUDU SISÄÄN

John Deere Forestryn asiakkaana voit ostaa varaosat, tarvikkeet ja John Deere -merkkituotteet TimberManager Online Shopista, joka on aina avoinna - 24/7. Kirjaudu sisään MyJohnDeere-tunnuksillasi ja ala tekemään ostoksia.

TimberManager online shop - varaosan haku

HAE OSA

Kirjoita varaosanumero hakukenttään tai etsi numero sivulle linkitetyistä esitteistä tai varaosakirjasta ja näet saatavuuden eri toimipisteiden varastoissa. Jos haluat tilata osan, lisää se ostoskärryyn.

TimberManager online shop tilaus

TOIMITUSTAPA

Voit tarkistaa osan saatavuuden, varata osan itsellesi ja käydä noutamassa sen vaikka saman tien. Jos osalla on kiire, voit tehdä kiiretilauksen. Tai voit istahtaa rauhassa tietokoneesi äärelle ja tehdä tilauksen silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Helppoa ja mukavaa.

TimberManager online shop - ostoskärry

VIIMEISTELE

Viimeistele ja tarkista ostoskärry. Jos teet usein suunnilleen samansisältöisen tilauksen, voit tallentaa ostoskärryn suosikiksi ja käyttää sitä aina uudelleen. Anna lisätiedoissa toimitusosoite ja halutessasi viite tai viesti myyjälle ja lähetä tilaus.