Tukit pinossa

Juttuja ja tarinoita

Harvesteri työssään metsässä

Kattavat takuut tuovat mielenrauhaa

John Deere Forestryn metsäkoneiden tuotekehityksen ohjaaviin periaatteisiin on aina kuulunut korkea laatu. Tästä kertoo myös se, että John Deere Forestry tarjoaa markkinoiden kattavimmat vakiotakuut ja laajennetut takuut.

Jori Uusitalo

Täsmäpuunkorjuu on tulevaisuuden puunkorjuuta.

Helsingin yliopiston metsäteknologian ja puunhankinnan logistiikan professori Jori Uusitalo on yhdessä tutkimusryhmänsä kanssa rakentanut uutta, monitavoitteista puunkorjuumallia, jonka Uusitalo on nimennyt täsmäpuunkorjuuksi. 

Isoja numeroita havujen kuvan päällä

Koneen tuottavuus keskiössä

G-sarjan harvesterit kuluttavat 16 % vähemmän polttoainetta tuotettua kuutiota kohti E-sarjalaisiin verrattuna. Tämän ansiosta yksistään vuonna 2021 on aiheutettu 60 000 tonnia vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Vaikutus on sama kuin jos vaihdettaisiin 35 000 polttomoottorikäyttöistä henkilöautoa sähköautoihin. 

John Deere 1910G kaivoksessa porauslaitteella varusteltuna

Kultaa kaivamassa

John Deeren 1910G-kuormatraktori on peto peli metsässä, mutta miksi kutsutaan kultakaivoksessa toimivaa 1910G:tä?  1910G on melkoinen tekijä myös kaivostunneleissa, jos on uskominen Lapista saatuihin kokemuksiin.

John Deere 1510G ja kuormain sekä miehet nostokorissa

Korkeuksiin kurotellen

Tulivuorenpurkaukset ovat muovanneet Islannin karua maisemaa sen koko historian ajan. Landsnetin huoltotiimi pakkautuu isoon nelivetoon ja suuntaa kohti suurjännitelinjaa Reykjavikin itäpuolisilla vuorilla. Tehtävänä on vaihtaa eristimiä 25 metrin korkeudessa.