Istutus ja kylvö

Analysoi ja valmistele

Kun käytät apuna John Deere Operations Center™ -keskuksen sadon kartoitustietoja sekä muita saatavilla olevia tietoja (mm. maaperän ravinteiden testaus ja satelliitin biomassa), luot säädettävän kylvömäärän kartat käden käänteessä. Voit tehdä tämän itse tai pyytää apua agronomilta tai paikallisen jälleenmyyjäliikkeen täsmäviljelyn asiantuntijalta.

john-deere-precision-ag-specialist-with-customer

Tee työt pellolla

Kylvökarttojen valmistuttua voit laatia yksittäiselle pellolle työsuunnitelman, joka sisältää kylvölaitteen tai -koneen ajolinjat, ja lähettää sen traktoriisi. ISOBUS-yhteensopivuuden ansiosta kylvökoneen asetukset näkyvät traktorin näytössä heti, kun kone yhdistetään. Kun traktori ajaa pellolle, työ tulee automaattisesti näyttöön. Kun kuljettaja on vahvistanut työn, hän voi aloittaa sen saman tien.

"Laatu merkitsee kaikkea. Kyse on siitä, että tekee asiat oikein."

karjankasvattaja
James Dyer
Farm Owner

Asiakastarinat

Aika säädettävälle kylvömäärälle on nyt!

Aika säädettävälle kylvömäärälle on nyt!

Säädettävässä kylvömäärässä ei ole kyse vain sadon lisäämisestä ja kustannusten vähentämisestä. Siinä on kyse myös ilmastonmuutoksesta johtuvaan sademäärän vähentymiseen vastaamisesta. Useat ranskalaiset maanviljelijät ja urakoitsijat selittävät, miten he selviytyvät haasteesta.

Kaikki siemenet ovat arvokkaita

Kaikki siemenet ovat arvokkaita

John Deere etsii yhdessä Saaten-Unionin kanssa uusia tapoja optimoida rivikylvöä. Tätä varten teknisen asiantuntemuksen ja maatalouteen liittyvän tiedon on kuljettava käsi kädessä.