Kasvinsuojelu

Analysoi ja valmistele

Kun käytät apuna John Deere Operations Center™ -keskuksen sadon kartoitustietoja sekä muita saatavilla olevia tietoja (mm. maaperän ravinteiden testaus ja satelliitin biomassa), luot säädettävän määrän kartat käden käänteessä. Näitä voidaan käyttää ruiskutuslaitteelle, kivennäislannoitteen levittimelle tai lietevaunulle, jos siinä on HarvestLab. Voit tehdä tämän itse tai pyytää apua agronomilta tai paikallisen jälleenmyyjäliikkeen täsmäviljelyn asiantuntijalta. Riviviljelyn mekaanisessa kitkennässä on varmistettava, että ajolinjat sopivat työkoneelle. Tämä saavutetaan parhaiten käyttämällä AutoPath™-ominaisuutta, joka näyttää riviviljelyn istutuslinjojen sijainnit tarkasti vahinkojen välttämiseksi.


john-deere-sprayer-specialist-with-customer

Tee työt pellolla

Säädettävän määrän karttojen valmistuttua voit laatia yksittäiselle pellolle työsuunnitelman, joka sisältää ruiskutuslaitteen, levittimen tai HarvestLab-tunnistimella varustetun lietevaunun ajolinjat. Työtiedot voidaan lähettää suoraan ruiskutuslaitteeseen tai säiliöön. Jos käytät hinattavaa ruiskutuslaitetta tai levitintä, työtiedot lähetetään traktoriin. ISOBUS-yhteensopivuuden ansiosta traktoriin kytkettävää ruiskutuslaitteen tai levittimen asetukset näkyvät traktorin näytössä heti, kun kone yhdistetään. Kun traktori ajaa pellolle, työ tulee automaattisesti näyttöön. Kun kuljettaja on vahvistanut työn, hän voi aloittaa sen saman tien.

Mekaanisessa rikkakasvien torjunnassa tämä on parasta tehdä työkoneella, jossa on automaattinen työkoneen ajolinjan ohjaus, sillä se seuraa tarkasti kylvölaitteen tai -koneen tallentamia istutettuja rivejä.

Teknologia auttaa minua vähentämään ruiskutusmäärää.

danish-farm-manager
Mathias Truel
Mørup Agro, Business Manager


Älykkäät maatalousratkaisut

Selaa eri ratkaisuja ja perehdy teknologioiden hyötyihin napsauttamalla niitä.

Asiakastarinat

Rikkakasvien täsmätorjunta

Rikkakasvien täsmätorjunta

Daniel Sous käyttää Lounais-Ranskassa John Deere Operations Center™ -työkalua ja sen yhdistettävyyttä yli 200 kolmannen osapuolen ohjelmistotuotteen kanssa paikkakohtaiseen mukautettuun rikkakasvien torjuntaan.

Kohdennettu lannan levitys parantaa vehnäsatoja

Kohdennettu lannan levitys parantaa vehnäsatoja

Vehnän osalta kohdennettu typpilannoitteen levitys, jossa käytetään lähi-infrapuna-teknologiaa (NIRS), voi lisätä satoa jopa 5 %. Holger Huffelmann selittää NIRS-teknologian käyttöönoton ja sen tarjoamat mahdollisuudet.