Pohjoismainen nirvana

Kutsuva, haastava mutta aina luonnollinen

Pitkine talvineen ja rosoisine pintoineen Ruotsi ei välttämättä kuulu ilmeisimpiin golfkohteisiin. Sen villin luonnon ja haastavat kentät kokeneet pelaajat kuitenkin palaavat yhä uudelleen kokemaan ‘kauniin pelin’ skandinaavisella tyylillä.

Ruotsalaista täydellisyyttä

Ruotsalaista täydellisyyttä

Etelä-Euroopan auringonpaisteeseen tottuneille pelaajille Ruotsin maine voi tulla yllätyksenä, mutta hellästi laskeutuvien rinteiden ja avointen kenttien yhdistelmä tekee maasta täydellisen golfkenttien luomiseen. Skånen maakunnan Åhusin alueella suojassa sijaitsee Kristianstads Golfklubb & Destination, joka on niittänyt mainetta useita suosionosoituksia voittaneen, uudistetun kenttänsä ansiosta…

Uppoutuminen luontoon

Kentänhoitaja Bevan Tattersallin mukaan kentän salaisuus piilee siinä, miten hyvin se sulautuu luonnolliseen ympäristöön ja tulee osaksi viehättävää maisemaa. Näkymässä ei ole ‘tahran tahraa’. Moitteettomat kentät tarjoavat pelaajille haastavan ja innostavan urheilukokemuksen levollisilla luonnonniityillä, jotka kuhisevat ötököitä ja luonnonvaraisia eläimiä.

te4x2 nordic nirvana
 • BEVAN TATTERSALL

   

   

   

  Kentänhoitaja, Kristianstads Golfklubb & Destination

  “Kaksi kenttäämme ovat erityisiä ja palaute loistavaa. Peliväylät, tiit ja viheriöt ovat hoidettuja ja tarkkoja, mutta niitä ympäröi luonnontilaisia niittyjä, kukkia ja nurmia.”

  BEVAN TATTERSALL

Rakkauden aikaansaannos

Bevanin vilpitön arvostus ympäristöään kohtaan ulottuu myös hänen vastuihinsa kentänhoitajana – tehtävässä, jota toteuttaessaan hän tietää olevansa onnekas. Sen takaavat kuvankaunis maisema ja kentän perinteikäs ruotsalainen ‘luonnollinen’ tyyli. Hän uskoo, että vain kenttäänsä kiintynyt kentänhoitaja voi tehdä tarpeeksi hyvää työtä.

“Tähän paikkaan on helppo ihastua – golfkenttä on hyvin luonnollinen ja kauniin vanhanaikainen, muttei vaadi paljon hoitoa.”

 

25 vuotta, eikä loppua näy…

Bevan luottaa tiiminsä ja varusteidensa voimaan, joilla ylläpidetään maailmanluokan kenttää. Se tuo esiin ammattilaisten parhaan osaamisen ja opettaa paljon myös meille muille. Kokemuksella on väliä – ei ainoastaan pelin toteutuksessa, vaan myös maan valmistelussa. Siksi Bevan onkin luottanut John Deeren apuun jo vuodesta 1995 ja on hiljattain solminut viiden vuoden eksklusiivisen sopimuksen merkin kanssa.

“John Deere on yksinkertaisesti toimiva ratkaisu meille. Jos haluamme kilpailla kenttien kärkipaikoista maailmanlaajuisesti, meillä on oltava parhaat varusteet, huolto ja tuki. Siksi se käy meistä järkeen.”

8800a Nordic nirvana
7500a Nordic nirvana

Koko paketti

Kahden kentän pitäminen huippukunnossa edellyttää merkittävää kalustoa ja sitä käyttävää henkilökuntaa. Bevan uskoo, että käyttämällä parhaita varusteita ja myynnin jälkeistä tukea hänen tiiminsä voi toimia tehtävissään entistäkin paremmin. Tiimi voi luottaa siihen, että koneet eivät tuota pettymystä – vaikka niitä käytettäisiin miten kauan.

“Henkilökuntamme rakastaa John Deereä, joten se astui kuvaan tilauksia tehtäessä. Kyse ei kuitenkaan ole vain hinnoittelusta ja tuesta. Työntekijämme istuvat koneiden päälle kahdeksasta kymmeneen tuntia joka päivä, joten heidän olonsa on oltava mukava ja heidän on voitava luottaa varusteiden luotettavuuteen ja turvallisuuteen.”

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi