Tulevaisuuden suunnittelu ja toteutus

Tulevien mestarien kasvualusta

Lounais-Saksassa erityinen golfkerho auttaa kasvattamaan lahjakkaiden amatöörien ja ammattipelaajien seuraavaa sukupolvea. Kenttien, useiden harjoitusalueiden ja ympäröivien maisemien laadusta ja sopivuudesta vastaa Hector Zapata, harjoittelupaikkojen kentänhoitaja St. Leon-Rotissa

Näkemys erinomaisuudesta

Näkemys erinomaisuudesta

St. Leon-Rot on saanut Euroopassa maineen yhtenä menestyksekkäimmistä ja innovatiivisimmista golfjärjestöistä. Se on erikoistunut pelaamisen kehitykseen ja lahjakkuuksien valmennukseen. Leon-Rot on ainutlaatuinen kohde niin aloittelijoille kuin mestareille, ja sen golfkoulu tarjoaa vertaansa vailla olevaa koulutusta kaikille, jotka tahtovat parantaa peliään kaikin tavoin. Hector Zapata ottaa vakavasti velvollisuutensa tarjota pelaajille parhaita mahdollisia pelipintoja.

 • HECTOR ZAPATA

   

   

   

  Kentänhoitaja, St. Leon-Rot

  “Kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat haluavat parantaa peliään, joten golfkoulumme ja sertifioidut PGA-ohjaajamme tulevat apuun – minun tiimini tehtävänä on luoda ja ylläpitää viheriöitä ja ympäröiviä alueita, joiden ansiosta tämä on mahdollista.”

  LESLIE PILLIER

Mukautetut kentät

Räätälöityä koulutusta voidaan antaa vain räätälöidyillä kentillä, joten palkittujen peliympäristöjen joukossa St. Leon-Rot ei jää toiseksi yhdellekään kentälle. St. Leon on links-tyyppinen kenttä, joka tuo mieleen skottilaiset ja irlantilaiset kisapaikat. Vuodesta 2011 vuoteen 2015 Golf Journalin lukijat äänestivät sen ‘Saksan suosituimmaksi golfkentäksi’. Naapurissa majaileva Course Rot oli voittanut saman tittelin 11 edeltävää vuotta peräkkäin. Tämä on kuitenkin vain jäävuoren huippu…

“Mestaruuskenttien lisäksi meillä on houkutteleva yhdeksänreikäinen kenttä, jossa pelaajat voivat harjoitella lyhyttä peliään. Se sopii mainiosti aloittelijoille ja nuorille pelaajille näiden edetessä viisireikäisestä ‘lasten kentästä’, ja toivomme sen merkitsevän alkua tuleville mestareille!”

7700a-planning-and-playing-for-the-future
2750-e-cut-hybrid-planning-and-playing-for-the-future
7700a-planning-and-playing-for-the-future

Pyrkimys täydellisyyteen

St. Leon-Rotin sitoutuminen koulutukseen näkyy myös sen vaikuttavassa valaistussa pitkien lyöntien harjoituskentässä (134 tiitä) ja “Wedge-o-Dromissa” (pinta-ala 20 000 m²). Kohteessa on myös seuraavat: seitsemän ‘kohdeviheriötä’ esteineen; kaksi 30 metriä korkeaa puomia, joissa pallon ‘draw’ ja ‘fade’ tulevat tutuiksi; aaltoileva tiiauspaikka; ja suuri, tasainen peliväylän este. Kun tähän lisätään pinta-alaltaan 1 600 m²:n aaltoileva puttausviheriö sekä kaksi chip- ja kaksi pitch-lyönnin viheriötä, on selvää, että kohde sopii ihanteellisesti lyöntipelin kehittämiseen, tasoituksen pienentämiseen ja kenties jopa uuden kyvyn löytämiseen.

“Olit sitten aloittelija tai mestari, pitkien lyöntien kenttämme, puttausviheriömme ja kymmenen viherestettämme tarjoavat optimaaliset oppimisolosuhteet minkä tahansa lyönnin kehittämiseen. Teen ylpeästi töitä sen varmistamiseksi, että pelipinnat ovat huippukunnossa ja mahdollistavat tämän.”

 

Sopusoinnussa luonnon kanssa

St. Leon-Rotin maisemaan kuuluu puistoalueita, vesiesteitä, huoliteltuja esteitä ja aaltoilevia rinteitä. Hector tiimeineen luottaa siksi vahvasti erilaisiin John Deeren varusteisiin, joilla ylläpidetään korkeimpia golfauksen standardeja ja mitä kauneinta ympäristöä. Perässä käveltävät ruohonleikkurit ovat yksi hänen suosikkityökaluistaan, sillä lopputulos on ‘täydellinen – niin viheriöille kuin niiden hoitajalle!’ Kun tarkoitus on käsitellä laajempia alueita nopeasti ja laadukkaasti, hän kääntyy aina 2750-mallin puoleen.

“Uusin 2750 on niin kevyt, että sitä voi ajaa yhdellä sormella! Tällä mallilla voidaan leikata mitä tahansa, missä tahansa olosuhteissa ja minkä tahansa tyyppisessä maastossa.”

2750-e-cut-hybrid-planning-and-playing-for-the-future

Intohimoista kentänhoitoa

Dominikaanisesta tasavallasta Saksaan 21 vuotta sitten muuttanut Hector on vastuussa myös seuraavan kentänhoitajien sukupolven kouluttamisesta St. Leon-Rotissa. Hän haluaa tulokkaiden tuntevan yhtä suurta intohimoa golfiin, maaston ylläpitoon ja tässä erityisessä kohteessa työskentelyyn.

“Rakastan työtäni, sillä saan opettaa tulevaisuuden kentänhoitajille kaiken tietämäni varusteista, ruohosta ja parhaiden mahdollisten viheriöiden ylläpidosta, sillä ne muodostavat mielestäni golfkentän ytimen. Viheriön on oltava täydellinen, kuin matto, jolla pallo pyörii kauniisti. Jos viheriö ei ole hyvä, ei ole silloin kentänhoitajakaan!”

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi