Toisessa maailmassa

Rakkautta ensisilmäyksellä

Luonnonvaraisia eläimiä kuhisevat maisemat ja alle tunnin ajomatka Pariisista. Kuvankauniin kentän hoitaminen Golf de l’Isle Adamissa on Leslie Pillierille unelma, joka kävi toteen...

Pariisi taakse jää

Idyllisellä, metsäisellä rinteellä, vain 45 minuutin päässä pääkaupungista, lepää Golf de l’Isle Adam -kerho. Pariisilaiset pakenevat kaupunkia tähän Ile de Francen alueen kauneimpiin kuuluvaan kenttään uppoutuakseen luontoon. Kenttämestari Leslie Pillier pääsee tekemään tätä joka päivä ja kuvaa suhdettaan kenttään ‘rakkaudeksi ensisilmäyksellä’.

 • LESLIE PILLIER

   

   

   

  Kenttämestari, Golf de l’Isle Adam

  “Ihastuin kenttään jo ennen, kuin tulin tänne töihin. Kävin siellä kerran ja hämmästelin sen kauneutta. Kun tilaisuus työpaikkaan tuli, tartuin siihen heti!”

  LESLIE PILLIER
7500a-r2g021063- large
3033r-r2g021088- large

Kauneutta panoraamamuodossa

Ei ole vaikea nähdä, miksi Leslie hullaantui Golf de l’Islen kerhoon. Paikka on luonnonystävän paratiisi, sillä se sijaitsee keskellä metsäistä Oisen laaksoa. Tämän lisäksi se on osa 200 hehtaarin tilaa, johon sisältyy kunnostettuun 1700-luvun maalaistaloon rakennettu kerhotalo. Onnekkaat golfaajat kohtaavat usein luonnonvaraisia eläimiä ‘ladatessaan’ akkujaan maaseudulla ja matkatessaan 6 188 metrin par-72-kentällä.

“Itse pidän tätä luontoa uskomattoman upeana. Näin juuri kolme peuraa – lisäksi täällä on kilpikonnia, jäniksiä, kaneja, haikaroita, paljon luonnon varaisia eläimiä… se on kerrassaan hämmästyttävää.”

 

Houkutteleva haaste

Leslie tiimeineen pyrkii noudattamaan periaatetta, joka alkujaan ohjasi maailmankuulua arkkitehtia Ronald Freamia tämän suunnitellessa Golf de l’Islen kenttää. Periaatteen mukaisesti ‘jokaisen pelaajan on voitava asettaa saavutettavissa oleva tavoite, ja kentän on houkuteltava niin aloittelijaa kuin parhaita pelaajia’. Jotta leveät peliväylät luonnollisine aaltoiluineen ja laajoine viheriöineen tarjoavat jatkossakin pelaajille tasaisesti tällaisia haasteita ja onnistumisia, Leslie on hiljattain kääntynyt John Deeren puoleen – uutta ja korvaamatonta työtapaa varten.

“En ole aiemmin hankkinut kokonaista John Deeren kalustoa. Tämä on ensimmäinen kerta, enkä kadu sitä yhtään – päätös kuuluu parhaimpiini koskaan.”

3033r-r2g021267-hero

Luotettava ystävä

Pelaajien kohtaamien maisemien monimuotoisuus on tuonut kentälle mainetta. Kuuluisuutta selittää myös reikien houkutteleva suunnittelu, sillä ne on siroteltu metsään ja tasangoille – suurenmoinen synteesi brittiläisistä ja amerikkalaisista trendeistä. Tällainen lopputulos edellyttää omistautumista, taitoa ja erinomaista kalustoa, johon tekijät voivat luottaa täysin.

“John Deeren koneet auttavat meitä työssämme, koska ne ovat luotettavia ja leikkaavat erittäin laadukkaasti. Käytössämme on tällä hetkellä erinomaisia koneita.”

260sl-r2g021160-large

Tukirakenne

Leslie pääsi kokeilemaan kaikkia John Deeren koneita Golf de l’Islen kentällä. Omistajuus on osoittautunut äärimmäisen positiiviseksi kokemukseksi paikallisten asiantuntijoiden jälki[1]myyntipalvelua myöten. Kumppanuuden ansiosta hän voi rentoutua ja keskittyä ylläpitämään odotettuja korkeita standardeja. Hän tietää voivansa luottaa tiimiinsä ja koneihinsa, jotka varmistavat ‘seisokkiaikojen’ jääneen menneisyyteen.

“Suhteemme John Deere -jälleenmyyjiin on erittäin hyvä. Tilaamme tarvitsemamme osan, se toimitetaan yleensä vuorokauden kuluessa ja kone toimii jälleen ongelmitta.”

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi