Noukkimet

Ruohonleikkuupöydät
Säädettävä leikkuupöytä

Säädettävä leikkuupöytä

Jos olet yrittänyt parantaa syöttöä kaikilla silpun pituuksilla, ihastut 6X9:n muuttuvanopeuksiseen käyttöön. Se synkronoi syöttöruuvin nopeuden silpun pituuteen ja parantaa siten silpun laatua, jatkuvaa rehuvirtaa ja tehoa.

Sujuva syöttö

Sujuva syöttö

Syöttöruuvin “loputon” rakenne siirtää rehua sisään koneen keskiosaan ja luo saumattoman jatkuvan rehuvirran silppuriin. Näin saat käyttöösi koneen koko kapasiteetin sen osien vähemmällä kulumisella ja säästät samalla polttonestekustannuksissa.

Leikkuupöydän kaksoiskäyttö

Leikkuupöydän kaksoiskäyttö

Suorituskyvyn maksimoimiseksi vaihtelevissa olosuhteissa satoa haaskaamatta: uudessa 8000-sarjassa vuonna 2015 käyttöönotettu ja lisävarusteena saatava toteen näytetty leikkuupöydän kaksoiskäyttö säätää noukinpiikkien nopeuden vastaamaan ajonopeutta kierukasta riippumatta.

Automaattinen ketjujen voitelu

Automaattinen ketjujen voitelu

Voit halutessasi määrittää sähkökäyttöisen öljypumpun voitelemaan kaksi noukinketjua. Se tuo öljyä huopatyynyihin, jotka koskettavat ketjua vain, kun noukin kääntyy. Näin kätesi pysyvät puhtaina eikä sinun tarvitse huolehtia ketjujen voitelusta.

30R, heinä

Uusi 30R-noukin rehulle

Tehokkaissa uusissa R-sarjan noukkimissa on 80 cm:n läpimittainen syöttökierukka, suuremmat 20 cm:n syöttökierukan siivekkeet ja kuusi piikkiriviä, joissa on 6,5 mm:n piikit. 30R-mallissa on myös ketjuton käyttölaite ja huoltokustannuksia alentavat heavy duty -kulutusosat, jotka varmistavat täyden suorituskyvyn tulevina satokausina. Alustan muuttuvanopeuksinen leikkuupöytäkäyttö sovittaa syöttökierukan nopeuden silpun pituuteen silpun laadun parantamiseksi. Vaikka korjattaisiin kevyitä tai hyvin raskaita karhoja, valinnainen leikkuupöydän kaksoiskäyttö säätää noukinpiikkien nopeutta syöttökierukasta riippumatta ajonopeutta vastaavaksi. Näin varmistetaan, ettei viljelykasveja jää jälkeen.

 

6X9-Premium-noukkimet

MALLIKULJETUSLEVEYSTYÖLEVEYS (PIIKISTÄ PIIKKIIN)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

R-sarjan noukkimet

MALLIKULJETUSLEVEYSTYÖLEVEYS (PIIKISTÄ PIIKKIIN)

30R

3 m

2,70 m

Jälleenmyyjähaku

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Finding the right header couldn’t be easier. Your dealer will be happy to advise you.

Jälleenmyyjähaku

Leikkuupöydät

Maissileikkuupöydät

Maissileikkuupöydät

300plus- ja 400plus-maissileikkuupöydät tunnetaan maailmanlaajuisesti suuresta kapasiteetista, luotettavuudesta ja vähäisestä huollontarpeesta.

Kokorehuleikkuupöydät

Kokorehuleikkuupöydät

Kokoviljasäilörehun korjuu onnistuu parhaiten Zürnin ProfiCut-leikkuupöydillä.