2036RKiinteistötraktori

  • Kompakti 3-sylinterinen moottori
  • Mukava ohjaamo
  • Helppokäyttöinen hydrostaattinen vaihteisto
  • Valinnainen ohjaamo, kuormain & leikkuupöytä
PLACEHOLDER ALT TEXT

Moniosaaminen helpommaksi

2036R-kinteistötraktori on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat kompaktin traktorin tehoa ja tuottavuutta ilman, että tarvitsee tehdä kompromisseja laadun, monipuolisuuden tai kustannustehokkuuden suhteen. 2036R tarjoaa kaiken tämän. Siinä on 3-sylinterinen dieselmoottori, 2-alueinen Hydro-vaihteisto, vakiona neliveto ja ohjaustehostin, joiden ansiosta se on erinomaisen ketterä ja helppokäyttöinen.

Kohokohdat

Kiinteistötraktori, 2-sarja, 2036R, kenttä, etunostolaite

3-pistekiinnityksellä varustettu etunostolaite

Pieni koko ja tehokkuus parantavat koneesi monikäyttöisyyttä. 2036R-mallissa on lisäksi turvallista siirtoa varten elektroninen lukitus, joka voidaan kytkeä käyttöön ohjaamosta. Nosta, lukitse, valmis!

Kiinteistötraktori, 2-sarja, 2036R, studio, ohjaamo

Mukava ohjaamo

Valinnaisen ohjaamon loistavan näkyvyyden ja ilmajousitetun istuimen (2036R) ansiosta kuljettajan on helppo pysyä kuivana ja lämpimänä ja keskittyneenä koko päivän huonoissakin sääoloissa.

Kiinteistötraktori, 2-sarja, 2036R, studio, ohjaamo, CommandCut

CommandCut

Malliin 2036R kuuluu sähköinen leikkauskorkeuden säätö, jolla leikkuupöytää voi ohjata nopeasti ja tarkasti vain kytkintä kääntämällä. Leikkuukorkeus näkyy mukavasti kuljettajan näytöllä. Toiminnan toistaminen on siten helppoa.

 

 

Ajettavat ruohonleikkurit X300-sarja X350R Jälleenmyyjät

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi

 

Samankaltaiset aiheet