Kattavat takuut tuovat mielenrauhaa

Harvesteri työssään metsässä

John Deere Forestryn metsäkoneiden tuotekehityksen ohjaaviin periaatteisiin on aina kuulunut korkea laatu. Tämä periaate näkyy selvästi esimerkiksi koneiden erinomaisessa käyttöasteessa. Vaativat metsäolosuhteet voivat kuitenkin asettaa haasteita luotettavimmillekin koneille. Eteen voi tulla myös odottamattomia teknisiä ongelmia.

John Deere Forestry tarjoaa markkinoiden kattavimmat vakiotakuut ja laajennetut takuut.

Vakiotakuut

Kaikissa uusissa koneissa on aina vakiotakuu ja tehtaan myöntämä rakennetakuu. Vakiotakuu on voimassa ensimmäisen vuoden tai 2 000 käyttötunnin ajan. Vakiotakuu kattaa peruskoneen kaikkien osien materiaali- ja valmistusvirheet kulutustarvikkeita ja kuluvia osia lukuun ottamatta.

John Deere uskoo ja luottaa koneidensa laatuun. Siksi voimme myöntää markkinoiden parhaan rakennetakuun todisteena laadusta. Rakennetakuu on ollut olennainen osa koneitamme jo kahden vuosikymmenen ajan – markkinoiden pisimpään! Takuu kattaa peruskoneen koko rakenteen: etu- ja takarungon, keskinivelen valun, ohjaamon kääntörungon, nosturin pilarin ja jalustan sekä nostopuomin. Rakennetakuu on voimassa ensimmäiset 36 kuukautta tai 10 000 käyttötuntia. Se kattaa yllä mainittujen komponenttien materiaali- ja valmistusvirheet.

Vakiotakuu ja rakennetakuu sisältyvät aina kaikkiin ostamiisi uusiin koneisiin. Takuut ovat voimassa, kun tehtaan määrittämää huolto-ohjelmaa noudatetaan ja huollot dokumentoidaan. Jos koneella on huoltosopimus, nämä vaatimukset täyttyvät automaattisesti.

Laajennettu takuu

Kun koneellasi on huoltosopimus, voit halutessasi hankkia sille laajennetun takuun. Laajennetulla takuulla turvaat hankintasi vakiotakuiden umpeuduttua.

Saatavilla on kolme erilaista laajennettua takuuta. Ne voi ostaa koneeseen erikseen tai peruskoneen takuun voi yhdistää harvesteripään takuuseen.

Laaja kattavuus koko peruskoneelle pidentää peruskoneen vakiotakuuta enimmillään jopa koko huoltosopimuskauden loppuun saakka. Laajan kattavuuden piiriin kuuluvat koneen komponentit kulutustarvikkeita ja kuluvia osia lukuun ottamatta.

Toinen laajennetun takuun vaihtoehto kattaa voimansiirron ja hydraulijärjestelmät. Voimansiirto ja hydrauliikka ovat kaksi keskeisintä kokonaisuutta metsäkoneen toiminnassa, ja ne molemmat kuuluvat takuun piiriin. Voimansiirron laajennettu takuu kattaa moottorin, kytkimen, vaihdelaatikon, kardaanit, telit, akselit ja pyörännavat. Hydrauliikan laajennettu takuu kattaa lisäksi pumput, ajomoottorin, hydraulisäiliön, jäähdyttimen ja sylinterit. 

Kolmas laajennetun takuun vaihtoehto on harvesteripään takuu. Se kattaa harvesteripään päärungon, tilttirungon, hallintalaitteet, hydrauliventtiilit, hydraulisylinterit, syöttömoottorit, syöttörullavarret, sahayksikön (sahamoottoreita lukuun ottamatta) ja pituudenmittausvarustuksen (antureita lukuun ottamatta).

Myös kaikilla John Deeren alkuperäisillä varaosilla on enimmillään yhden vuoden takuu ilman käyttötuntirajoitusta, jos John Deeren valtuuttama teknikko suorittaa asennuksen. Muiden asentamille osille takuu on kuusi kuukautta ilman käyttötuntirajoituksia. Tämä huollon varaosatakuu sisältyy aina alkuperäisiin John Deere -osiin. Takuut eivät koske kulutustarvikkeita.

John Deeren pyöräalustaiset katkotun tavaralajimenetelmän metsäkoneet ovat laadukkaita, taloudellisia ja tuottavia. TimberCare-huoltosopimuksella, laajennetuilla takuilla sekä alkuperäisillä varaosilla ja öljyillä turvaat hankintasi ja voit keskittyä olennaiseen. Jos
ongelmia ilmenee, hoidamme ne puolestasi ilman odottamattomia kustannuksia ja pitkiä seisokkeja.

 

JATKOTAKUUN VAIHTOEHDOT OVAT
• laaja kattavuus koko koneelle
• voimansiirron ja hydrauliikan takuu (sisältyy laajaan kattavuuteen)
• harvesteripään takuu

Kaikki nämä ovat tehtaan myöntämiä.

Lue lisää takuista >

 


Teksti: Antti Ketvell