Final Tier 4 -moottorin männän halkileikkaus

Final Tier 4/Stage V

Dieselmoottorit ei yleisille teille

Älykäs, suorituskyvyn takaava tapa täyttää päästövaatimukset.

Teollisuusmoottorimme käynnistyvät aamuisin, työskentelevät taloudellisesti koko päivän ja toimivat luotettavasti vuosia. Mutta puhdas tuotteen suorituskyky ei ole ainoa vahva asia kun puhutaan John Deeren moottoreista, se on jälkimarkkinoinnin tarjoamat palvelut koko moottorin elinkaaren ajan.

moottorit toiminnassa

Maastokokemus

John Deere on erikoistunut kestäviin muihin kuin yleisillä teillä kulkeviin koneisiin. Siksi moottorimme on rakennettu heavy duty -osilla, top-liner-jäähdytyksellä, teräsmännillä luotettavuuden maksimoimiseksi ja märkätyyppisillä sylinteriputkilla pitkän matkan kestävyyttä varten.

Valinnanvaraa

John Deerellä saat laajan valikoiman kokokoonpanoja ja lisävarusteita, jotta voit määrittää oikean omaan sovellukseesi sopivan moottorin. Esimääritetyt vaihtoehtomme voivat auttaa säästämään suunnittelutuntiaikaa ja saamaan koneet nopeammin markkinoille.

Integrointiapu

Saat John Deeren insinöörien ja maahantuojien asiantuntija-apua integrointiin. Alkuperäisvalmistajat voivat hyödyntää sovellusteknisen kokemuksemme ja taitomme ja säästää kehitysaikaa ja rahaa.

Asiakastuki

John Deerellä on yli 4 000 toimipistettä maailmanlaajuisesti, joten asiantuntija-apua ja neuvoja koskaan tarvitse etsiä kaukaa.

Nopeat varaosatoimitukset

Jälleenmyyjämme ja jälleenmyyjämme pitävät huolto-osia ja monia muita yleisiä varaosia ja voivat vastata tarpeisiisi nopeasti. Maailmanlaajuinen osien jakelujärjestelmämme tarjoaa seuraavan päivän toimitusta useimmissa maissa.


Stage V -moottoritekniikka

PowerTech EWX

EWX-moottorit ovat pienikokoisia, tehokkaita, kustannustehokkaita ja yksinkertaisia asentaa ilman jäähdytystä vaativia EGR:ää tai SCR:ää. 2,9 ja 4,5 litran PowerTech EWX -moottoreissamme on 2-venttiiliset sylinterikannet, korkeapaineinen Common Rail ja täydellinen elektroninen ohjaus. Ne käyttävät yksinkertaista hukkaportilla varustettua turboahdinta huippuväännön ylläpitämiseen kaikissa oloissa.

PowerTech PWS

PWS 4,5 l ja 13,6 l -moottoreissa käytetään edistynyttä palamistekniikkaa, parannettua moottorin kalibrointia ja yksinkertaista hukkaportilla varustettua turboahdinta. PWS-moottoreissa on PowerTech Plus -tekniikka, jossa on DOC/DPF ja SCR-järjestelmä, joka vähentää päästöjä ja maksimoi samalla suorituskyvyn.

PowerTech PVS

PVS 6,8 l -moottorit tuottavat enemmän tehoa, vääntöä ja polttoainesäästöä. Ne hyödyntävät hyväksi havaittua, muuttuvageometristä turboahdinta, DOC:ia/DPF:ää ja SCR-järjestelmää palamistehokkuuden, päästöjen vähentämiseksi sekä suorituskyvyn ja polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi.

PowerTech PSS

PSS-moottorit tarjoavat laajat tehoalueet, huippuunsa hiotun suorituskyvyn ja polttoainetaloudellisuuden yhdistelmän. Parhaan suorituskyvyn maastoajossa tapahtuvissa sovelluksissa PowerTech PSS 4,5 l-, 6,8 l-, 9,0 l-, 13,5 l- ja 13,6 l-moottorit pystyvät käsittelemään melkein minkä tahansa työn. Kaikissa moottoreissa käytetään kaksoisahtamisjärjestelmää, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja vasteen. PSS-moottoreissa on todistettu PowerTech Plus -tekniikka, joka sisältää DOC/DPF- ja SCR-järjestelmän, jotka on suunniteltu erityisesti ei-maantieajossa tapahtuviin sovelluksiin.


Teollisuusmoottoreiden tehon nimellisarvot, taulukko

 

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

Todistettu suorituskyky

Maastokokemus

John Deerellä on miljardeja tunteja kenttäkokemusta maastoajoneuvojen moottoritekniikoista.
Käytämme pakojärjestelmän strategiaa, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi toiminnanharjoittajalle vaikuttamatta koneen suorituskykyyn. Todistetulla jälkikäsittelyratkaisullamme on kirjattu yli 1 miljardi käyttötuntia sadoille sisäisille ja ulkoisille alkuperäisvalmistajille.

Turboahdettu teho

John Deere -moottorit tuottavat nopean transienttivasteen ja korkean huippumomentin räätälöityjen turboahdintekniikoiden ansiosta. Käytämme hukkaportin, muuttuvan geometrian ja sarjaturboahtimien yhdistelmää vastaamaan käyttötarpeisiisi.

Luotettava käyttöaika

Jokapäiväinen luotettavuus

John Deere -moottoreissa on huippuluokan jäähdytys, tehokas voitelu ja kestävät jäähdytysjärjestelmät luotettavaa käyttöä varten.

Pitkän matkan kestävyyttä

Heavy duty, ylisuuret komponentit sekä sylinteriputket takaavat moottorin pitkän käyttöiän. John Deeren moottorit ovat suunniteltuja kestäviin sovelluksiin.

Äärimmäiset olosuhteet

John Deere -moottorit on rakennettu toimimaan kuumassa ja kuivassa, alle nollatasossa ja kosteassa ilmastossa sekä korkeilla alueilla. Moottorin ohjausyksikkö (ECU) valvoo ja suojaa moottorin osia näissä äärimmäisissä olosuhteissa.
Alueilla, joilla polttoaineen laatu voi vaihdella, John Deere suojaa moottoria kaksivaiheisella polttonestesuodatuksella ja veden ilmaisimella.

Tehokas toiminta

Polttonestetehokkuus

John Deere -polttokammion tehokas muotoilu korkearenkaisilla männillä auttaa saavuttamaan erinomaisen polttonestetalouden.

Vähemmän urealiuosta

Jäähdytetyn pakokaasujen kierrätyksen käyttö vähentää typpioksidien (NOx) poistumista moottorista. Tämä mahdollistaa pienemmän selektiivisen katalyyttisen pelkistyksen (SCR) käytön ja urealiuoksen (DEF) kulutuksen. John Deere -moottorit, joissa on EGR, käyttävät 1-3 prosenttia vähemmän urealiuosta verrattuna muihin kuin EGR-moottoreihin.

Elinkaarikustannukset

Luotettava toiminta, alhainen huolto, pitkä moottorin käyttöikä ja poikkeuksellinen nestetalous johtavat John Deere -moottoreiden alhaisiin käyttökustannuksiin.

Pitkät huoltovälit

500 tunnin vaihtoväli öljy- ja polttoainesuodattimille, 1500 tuntia OCV:lle, 4500 tuntia dieselhiukkassuodattimen syöttömoduulille, 6000 tuntia jäähdytysnesteelle ja jopa 15 000 tuntia dieselhiukkassuodattimelle. DEF-palkin suodatin ei vaadi huoltoa.

Helppo integrointi

Stage V -valmis ratkaisu

Uudelleensuunnittelua ei tarvita. Ei laitteistomuutoksia.

John Deere Stage V-moottoreilla on sama moottorin verhokoko ja samat kiinnityskohdat kuin John Deere Stage IV -moottoreilla. Koneillasi on EPA- ja EU-kaksoissertifikaatti.

Joustava integrointi

Useiden osavaihtoehtojen ja erilaisten lähtö- ja tulojälkikäsittelymahdollisuuksien ansiosta OEM-valmistajien tarvitsee tehdä vähemmän muutoksia John Deere -moottoreiden integroimiseksi. Helppo konfiguroitavuus säästää kehityskustannuksia ja vähentää markkinoille tuloaikaa.
Yhden puolen huoltopisteet tekevät asennuksesta ja huollosta helpompaa.