Generaattorikäyttö-sovellukset: Ei-säännellyt G-Drive-moottorit

Voit luottaa luottaa siihen että John Deere PowerTech™-generaattorimoottorit käynnistyvät aamulla, toimivat tehokkaasti koko päivän ja toimivat luotettavasti monien vuosien ajan. Mutta pelkkä tuotteen suorituskyky ei ole vahvin asia työskennellessä John Deeren kanssa. Se on luottamus siihen, että John Deeren integraatio- ja tukiverkosto on puolellasi joka askeleella.

sisäänrakennettu luottamus

Pää- tai valmiustilateho

John Deere -generaattorin vetomoottorit ovat valmiita milloin ja missä niitä tarvitsetkin. Ne tarjoavat nopean vasteen valmiustilanteisiin ja poikkeuksellisen kuorman elpymisen monenlaisissa sovelluksissa.

Valinnanvaraa

Miksi rakentaa generaattorisarjasi jonkun muun moottorin ympärille? John Deerellä saat laajan valikoiman kokokoonpanoja ja lisävarusteita, jotta voit määrittää oikean omaan sovellukseesi sopivan generaattorin vetomoottorin. Esimääritetyt vaihtoehtomme voivat säästää suunnittelutuntiaikaasi ja saamaan koneet nopeammin markkinoille.

Integrointiapu

Saat John Deeren insinöörien ja maahantuojien asiantuntija-apua integrointiin. Alkuperäisvalmistajat voivat hyödyntää sovellusteknisen kokemuksemme ja taitomme ja säästää kehitysaikaa ja rahaa.

Asiakastuki

John Deerellä on yli 4 000 toimipistettä maailmanlaajuisesti, joten asiantuntija-apua ja neuvoja koskaan tarvitse etsiä kaukaa.

Nopeat varaosatoimitukset

Jälleenmyyjämme ja jälleenmyyjämme pitävät huolto-osia ja monia muita yleisiä varaosia ja voivat vastata tarpeisiisi nopeasti. Maailmanlaajuisessa osien jakelujärjestelmä tarjoaa myös seuraavan päivän toimitusta useimmissa maissa.

 

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

Todistettu suorituskyky

Maastokokemus

John Deerellä on miljardeja tunteja kenttäkokemusta maastoajoneuvojen moottoritekniikoista.

Käytämme pakokaasujärjestelmästrategiaa, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi operaattorille vaikuttamatta koneen suorituskykyyn.  Todistettu jälkikäsittelyratkaisu on kirjannut yli 1 miljardi tuntia toimintaa satoihin sisäisiin ja ulkoisiin alkuperäisvalmistajasovelluksiin.

Kuorman hyväksyminen

Räätälöity turboahdin teknologia tarjoaa poikkeuksellisen kuorman hyväksynnän ja lastauseston valmiuden.

Jäähdytetyllä pakokaasun kierrätyksellä (EGR) varustetut moottorit tuottavat jopa kahdeksan kertaa paremman reagointivasteen kuin ei-EGR-moottorit. EGR:n kautta siirretty mahdollinen energia on välittömästi saatavilla turbon tehon lisäämiseksi.

Valvonta etänä

Valvo moottoriasi ja laitteitasi John Deere OEM Technology Solutions -ratkaisujen ansiosta (vain PowerTech E).

Tehokas toiminta

Elinkaarikustannukset

Optimoitu palaminen, laaja vääntöalue ja hidas tyhjäkäyntikyky vähentävät yhdessä päivittäin kulutettua polttonestettä.

Helposti tehtävä moottorin ylläpito lisää käyttöaikaa ja saavuttaa korkeamman tuottavuuden. Öljyn tarkistus ja täyttö yhdeltä puolelta, pidennetyt öljy- ja jäähdytysnestevälit, kaksivaiheinen polttonestesuodattimen suojaus ja helposti tyhjennettävä vedenerotin.

Pitkä käyttöikä ja luotettava suorituskyky rheavy duty -moottorikomponenttien avulla, jotka on validoitu miljardeilla testikennoilla ja kentällä osoitetuilla tunneilla. Moottorit ovat uudelleenrakennettavissa toiselle ja kolmannelle elinkaarelle tehdasspesifikaatioihin märkä-holkkivaipoilla.

Luotettava käyttöaika

Jokapäiväinen luotettavuus

John Deere -moottoreissa on huippuluokan jäähdytys, tehokas voitelu ja kestävät jäähdytysjärjestelmät luotettavaa käyttöä varten.

Pitkän matkan kestävyyttä

Heavy duty, ylisuuret komponentit ja märkätyyppiset sylinteriputket takaavat moottorin pitkän käyttöiän.

John Deeren moottorit ovat suunniteltuja kestäviin sovelluksiin.

Äärimmäiset olosuhteet

John Deere -moottorit on rakennettu toimimaan kuumassa ja kuivassa, alle nollatasossa ja kosteassa ilmastossa sekä korkeilla alueilla. Moottorin ohjausyksikkö (ECU) valvoo ja suojaa moottorin osia näissä äärimmäisissä olosuhteissa.

Alueilla, joilla polttoaineen laatu voi vaihdella, John Deere suojaa moottoria kaksivaiheisella polttonestesuodatuksella ja veden ilmaisimella.

Yksinkertainen tekniikka

Yksinkertaiset moottoritekniikat on helppo asentaa ja ylläpitää tinkimättä suorituskyvystä, polttonesteenkulutuksesta, kuormitusherkkyydestä, luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Alle 200 kVA:n tehosolmut ovat vapaasti hengittäviä ja niissä on mekaaniset polttonestejärjestelmät. Suuremman tehon solmut tarjoavat elektronisia moottoreita, joilla on lisätty ohjaus ja suorituskyky.


John Deeren päästöttöminä sertifioiduilla moottoreilla on alhaisemmat asennuskustannukset ja ne antavat asiakkaille varmuutta korjauksen helpottamisen ja luotettavuuden suhteen.

Helppo integrointi

Kaksi taajuutta

Valmistajat, jotka tarvitsevat 50 Hz:n ja 60 Hz:n tehon, voivat vaihtaa pyörimisnopeuksien 1500 ja 1800 r/min välillä ilman uudelleenohjelmointia.

Esikonfiguroidut tehoyksiköt

John Deere moottoripaketeissa on asennustyynyt, jäähdytyspaketti ja ilmansuodatin suunnittelun ja asennuksen helpottamiseksi. Suunniteltu ympäristön lämpötilaan 47°C (117°F).

Tehotiheys

John Deere -moottorit on suunniteltu tuottamaan maksimaalinen teho pienikokoisissa moottoripaketeissa. Ne ovat aina olleet tunnettuja poikkeuksellisesta siirtymästään kWm litraa kohti.

Moottorin pienentäminen voi olla mahdollista tiettyjen tehosolmujen toteuttamiseksi.

Pienemmät siirtymät antavat generaattorisarjojen valmistajille mahdollisuuden pienentää katoksia

ja optimoida logistiikkakustannuksensa suunnittelemalla kevyempiä generaattoreita.

Konfiguroitavuus

Useilla osavaihtoehdoilla alkuperäisvalmistajien on ehkä tehtävä vähemmän muutoksia generaattorisarjaan integrointia varten

John Deere -moottorit. Tämä konfiguroitavuus säästää kehityskustannuksia ja vähentää tuloaikaa markkinoille.

Yhden puolen huoltopisteet tekevät asennuksesta ja huollosta helppoa.

Turboahdin, jossa on ahtoilman jäähdytin (CAC), ja ei-CAC-ilmajärjestelmät ovat saatavilla.

Useilla tuulettimien korkeuksilla ja nopeussuhteilla voit rakentaa generaattorisarjat ahtaisiin paikkoihin ja hiljaiseen toimintaan.

Suurin osa John Deeren sertifioimattomista moottoreista on RoHS-yhteensopiva vaarallisten aineiden rajoittamista varten EU:ssa.

John Deere -moottorit on rakennettu toimimaan kuumassa ja kuivassa, alle nollatasossa ja kosteassa ilmastossa sekä korkeilla alueilla. Moottorin ohjausyksikkö (ECU) valvoo ja suojaa moottorin osia näissä äärimmäisissä olosuhteissa.
Alueilla, joilla polttoaineen laatu voi vaihdella, John Deere suojaa moottoria kaksivaiheisella polttonestesuodatuksella ja veden ilmaisimella.

taulukko

* Tehoyksikkö sisältää tehtaalla asennetun jäähdytyspaketin, ilmansuodattimen ja jalat.