Generaattorikäyttö-sovellukset: Stage V / Final Tier 4 -moottorit

Voit luottaa luottaa siihen että John Deere PowerTech™-generaattorimoottorit vetomoottorit käynnistyvät aamulla, toimivat tehokkaasti koko päivän ja toimivat luotettavasti monien vuosien ajan. Mutta pelkkä tuotteen suorituskyky ei ole vahvin asia työskennellessä John Deeren kanssa. Se on luottamus siihen, että John Deeren integraatio- ja tukiverkosto on puolellasi joka askeleella.

sisäänrakennettu luottamus

Pää- tai valmiustilateho

John Deere -generaattorin vetomoottorit ovat valmiita milloin ja missä niitä tarvitsetkin. Ne tarjoavat nopean vasteen valmiustilanteisiin ja poikkeuksellisen kuorman elpymisen monenlaisissa sovelluksissa.

Valinnanvaraa

Miksi rakentaa generaattorisarjasi jonkun muun moottorin ympärille? John Deerellä saat laajan valikoiman kokokoonpanoja ja lisävarusteita, jotta voit määrittää oikean omaan sovellukseesi sopivan generaattorin vetomoottorin. Esimääritetyt vaihtoehtomme voivat säästää suunnittelutuntiaikaasi ja saamaan koneet nopeammin markkinoille.

Integrointiapu

Saat John Deeren insinöörien ja maahantuojien asiantuntija-apua integrointiin. Alkuperäisvalmistajat voivat hyödyntää sovellusteknisen kokemuksemme ja taitomme ja säästää kehitysaikaa ja rahaa.

Asiakastuki

John Deerellä on yli 4 000 toimipistettä maailmanlaajuisesti, joten asiantuntija-apua ja neuvoja koskaan tarvitse etsiä kaukaa.

Nopeat varaosatoimitukset

Jälleenmyyjämme ja jälleenmyyjämme pitävät huolto-osia ja monia muita yleisiä varaosia ja voivat vastata tarpeisiisi nopeasti. Maailmanlaajuisessa osien jakelujärjestelmä tarjoaa myös seuraavan päivän toimitusta useimmissa maissa.

 

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

Todistettu suorituskyky

Maastokokemus

John Deerellä on miljardeja tunteja kenttäkokemusta maastoajoneuvojen moottoritekniikoista.

Käytämme pakokaasujärjestelmästrategiaa, joka on suunniteltu läpinäkyväksi operaattorille vaikuttamatta koneen suorituskykyyn.  Todistettu jälkikäsittelyratkaisu on kirjannut yli 1 miljardi tuntia toimintaa satoihin sisäisiin ja ulkoisiin alkuperäisvalmistajasovelluksiin.

Kuorman hyväksyminen

Räätälöity turboahdin teknologia tarjoaa poikkeuksellisen kuorman hyväksynnän ja lastauseston valmiuden.

Jäähdytetyllä pakokaasun kierrätyksellä (EGR) varustetut moottorit tuottavat jopa kahdeksan kertaa paremman transienttivasteen kuin ei-EGR-moottorit. EGR:n kautta siirretty mahdollinen energia on välittömästi saatavilla turbon lisäämiseksi.

Luotettava käyttöaika

Jokapäiväinen luotettavuus

John Deere -moottoreissa on huippuluokan jäähdytys, tehokas voitelu ja kestävät jäähdytysjärjestelmät luotettavaa käyttöä varten.

Pitkän matkan kestävyyttä

Heavy duty, ylisuuret komponentit ja märkätyyppiset sylinteriputket takaavat moottorin pitkän käyttöiän.

John Deeren moottorit ovat suunniteltuja kestäviin sovelluksiin.

Äärimmäiset olosuhteet

John Deere -moottorit on rakennettu toimimaan kuumassa ja kuivassa, alle nollatasossa ja kosteassa ilmastossa sekä korkeilla alueilla. Moottorin ohjausyksikkö (ECU) valvoo ja suojaa moottorin osia näissä äärimmäisissä olosuhteissa.

Alueilla, joilla polttoaineen laatu voi vaihdella, John Deere suojaa moottoria kaksivaiheisella polttonestesuodatuksella ja veden ilmaisimella.

Tehokas toiminta

Polttonestetehokkuus

Tehokas John Deere -polttokammion rakenne, jossa on korkearenkaiset männät, vähentää polttonesteenkulutusta.

Vähemmän urealiuosta

Jäähdytetyn pakokaasujen kierrätyksen käyttö vähentää typpioksidien (NOx) poistumista moottorista. Tämä mahdollistaa pienemmän selektiivisen katalyyttisen pelkistyksen (SCR) käytön ja urealiuoksen (DEF) kulutuksen. John Deere -moottorit, joissa on EGR, käyttävät 1-3 prosenttia vähemmän urealiuosta verrattuna muihin kuin EGR-moottoreihin.

Hidas tyhjäkäynti -valmius

Vähentää nesteen kulutusta ja laskee kulumista kuljetuksen tai käynnistyksen ja sammutuksen aikana.

Elinkaarikustannukset

Luotettava toiminta, alhainen huolto, pitkä moottorin käyttöikä ja poikkeuksellinen nestetalous johtavat John Deere -moottoreiden alhaisiin käyttökustannuksiin.

Helppo integrointi

Esikonfiguroidut tehoyksiköt

 John Deere moottoripaketeissa on asennustyynyt, jäähdytyspaketti ja ilmansuodatin suunnittelun ja asennuksen helpottamiseksi.

Kaksi taajuutta

Valmistajat, jotka tarvitsevat 50 Hz:n ja 60 Hz:n tehon, voivat vaihtaa pyörimisnopeuksien 1500 ja 1800 r/min välillä ilman uudelleenohjelmointia.

Suurin osa John Deeren Stage V -moottoreista on RoHS-yhteensopivia vaarallisten aineiden rajoitussäännösten kanssa EU:ssa.

taulukko

* Tehoyksikkö sisältää tehtaalla asennetun jäähdytyspaketin, ilmansuodattimen ja jalat.

† Suurin osa John Deere Stage V -moottoreista täyttää Euroopan unionin vaatimukset koskien

Vaarallisten aineiden käytön rajoittamista (RoHS), 2011/65/EU muunnettuna.

** EWS 4,5 L on sertifioitu vain EU:n Stage V:lle.

†† Nimellisteho 241 kWm on myös saatavana.