Elektroniikkaratkaisut

Elektroniset säätimet

Edistyneet, mutta lujatekoiset viestintätuotteet ja -palvelut, jotka tarjoavat tehokkaan logistiikan, vähemmän ylläpitoa ja kustannusten hallinnan.
Raportointi, seuranta ja koneen toiminnan valvonta telematiikan kautta lupaa mullistaa raskaisiin koneisiin perustuvan alan.


Edut ovat tehokas logistiikka, vähemmän huoltoa, ja kustannusten hallinta. Järjestelmämme integroi edistyneet viestintätekniikat, kuten CAN, matkapuhelimet, satelliitit ja GPS, edistyneeseen verkostoon, joka vastaa sinun erikoistarpeitasi. Vakiot telemetriatuotteemme ja mukautetut suunnittelupalveluvaihtoehtojen kautta voimme tarjota järjestelmä, joka sopii erikoistarpeisiisi – kaikki osat, jotka on suunniteltu ja valmistettu kestämään vaativat lämpötila-, tärinä-, ja tiiviysvaatimukset.

 

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

Käyttökohteet

Seuraa ja jäljitä

Näihin ydintoimintoihin kuuluu langattoman tietoliikenteen yhdyskäytävän käyttö laitteessa, jolla on vain vähän tai ei lainkaan vuorovaikutusta kyseisen laitteen kanssa. Yksinkertaiset, johdotetut tulot voidaan asettaa saataville lisätietojen keräämiseksi ja raportoimiseksi tarvittaessa. Tämä voi mahdollistaa:

 • Sijainnin seuranta
 • Käytön seuranta
 • Kaluston ohjainten hallinta

Koneen valvonta

Perustoimintojen pohjalta konemonitoritoimintojen lisääminen sisältää tietojen vastaanottamisen ajoneuvon tietoväylältä (tyypillisesti CAN) ja mahdollisuuden käyttää tärkeitä konetietoja, mukaan lukien:

 • Hälytykset
 • Koneen suorituskyky
 • Vikakoodit

Tuottavuus ja ohjaus

Tietojen vastaanottaminen ja lähettäminen koneelle ja/tai käyttäjälle edellyttää laajaa integrointitasoa koneen muiden komponenttien kanssa. Tämän kehittyneen vuorovaikutuksen ansiosta koneet voivat vastaanottaa ja reagoida saapuviin tietoihin, kuten:

 • Koneen ohjaus ja hallinta
 • Etävianetsintä- ja korjausistunnot
 • Työmaan automaattinen koordinointi

Sinä saat hallinnan

Mukautettu suunnittelu

Sinun ei tarvitse tyytyä “pakettiratkaisuun”. Meillä on suunnittelukokemus, olemassa oleva laitteisto ja alan suhteet, jotka muodostavat tarvitsemasi rakennuspalikat. Yhteistyössä voimme nopeasti luoda luotettavan telematiikkajärjestelmän monin eri tavoin. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Vain omien laitteistotarpeittesi mukaan
 • Työskentely valitsemasi sovelluskumppanin kanssa kokonaisratkaisun tarjoamiseksi
 • Täydellisen ja integroidun järjestelmän toimittaminen sinulle yhteistyössä ensisijaisten ratkaisukumppaneidemme kanssa

Hallitset edelleen omia tietojasi ja avainimmateriaalioikeuksiasi, joka erottaa tuotteesi muista. Tässä prosessissa saat haluamasi – ja omiin tarpeisiisi sopivan kestävän, luotettavan, kustannustehokkaan ratkaisun.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja hinnoittelusta ja prosessista, joka liittyy telematiikkajärjestelmien suunnitteluun omien teknisten tietojesi mukaan.

Lähde: www.deere.com/en/electronic-solutions/telematics/

Elektroniset säätimet

Built to Work – Tehty kestämään

Asiakkaamme koettelevat mekaaninen kestävyytemme rajoja ja heillä on odotukset luotettavasta toiminnasta olosuhteissa, joissa on kovaa kuumuutta ja äärimmäistä kylmyyttä, voimakkaita kemikaalihöyryjä ja suoraa altistumista vedelle, lialle, pölylle ja kiville. Laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelutiimimme käyttävät hyviksi todennettuja tuotanto-/suunnittelukirjastoja rakentaakseen luotettavia tuotteita, jotka seuraavat laajaa joukkoa yleisiä ja mukautettuja I/O-parametreja, tarjoavat kuormituksen hallintaa ja suojausta sekä monimutkaista verkottumista käyttämällä hajautettuja ja erillisiä arkkitehtuureja, kuten standardit CAN, SAEJ1708 ja SAEJ1939.

Valmiudet

Parannamme tuotteitamme mekaanisesti käyttämällä automatisoituja konformaalisia pinnoituslaitteitamme ja täydellisiä valamisominaisuuksiamme tuotteen kestävyyden takaamiseksi huonoimmissa olosuhteissa. Ainutlaatuinen, patentoitu elektroniikan pakkaustekniikkamme parantaa tiivistys- ja komponenttitiheyttä, joten ohjausmoduulimme ovat vedenpitäviä, pölytiiviitä ja lämpösuojattuja. Nämä yksiköt selviävät ankarimmissakin olosuhteissa ja hallitsevat tehokkaasti suurjännitteisten puolijohdekatkaisinlaitteiden lämpökuormat.

Tehoelektroniikka

Elektroniikkaratkaisut liikkeessä

Täällä John Deere Electronic Solutionsilla toteutamme huipputekniikkaa, testauslaitteita ja tuotantolaitoksia kehittääksemme ja valmistaaksemme kestäviä tehoelektroniikkaratkaisuja, joka tarjoavat luotettavia ja tehokkaita vaihtoehtoja mekaanisille tai sähköhydrauliikkajärjestelmille. Meillä on tekniset valmiudet suunnitella kaikkea inverttereistä muuntimiin ja tehon jakeluun

Laajennettavat/skaalautuvat arkkitehtuurit

Kestomagneetti-, vaihtoreluktanssi- ja induktiomoottorijärjestelmät. Mekaanisten ja sähköhydrauliikkajärjestelmien korvaaminen maataloudessa, rakentamisessa, kuorma-autoissa, kulutuslaitteissa ja teollisuussovelluksissa/ Pienten ja suurten laitteiden, koneiden ja virkistystuotteiden sähköistäminen


Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...