Aja luottavaisin mielin

Teollisuusmoottorimme käynnistyvät aamuisin, työskentelevät taloudellisesti koko päivän ja toimivat luotettavasti vuosia. Mutta puhdas tuotteen suorituskyky ei ole ainoa vahva asia kun puhutaan John Deeren moottoreista, se on jälkimarkkinoinnin tarjoamat palvelut koko moottorin elinkaaren ajan.

moottorit toiminnassa

Maastokokemus

John Deere on erikoistunut kestäviin muihin kuin yleisillä teillä kulkeviin koneisiin. Siksi moottorimme on rakennettu heavy duty -osilla, top-liner-jäähdytyksellä, teräsmännillä luotettavuuden maksimoimiseksi ja märkätyyppisillä sylinteriputkilla pitkän matkan kestävyyttä varten.

Valinnanvaraa

John Deereltä löydät laajan valikoiman kokokoonpanoja ja lisävarusteita, jotta voit määrittää oikean omaan käyttökohteeseesi sopivan moottorin. Esimääritetyt vaihtoehtomme voivat auttaa säästämään suunnittelutuntiaikaa ja saamaan koneet nopeammin markkinoille.

Integrointiapu

Saat John Deeren insinöörien ja maahantuojien asiantuntija-apua integrointiin. Alkuperäisvalmistajat voivat hyödyntää sovellusteknisen kokemuksemme ja taitomme ja säästää kehitysaikaa ja rahaa.

Asiakastuki

John Deerellä on yli 4 000 toimipistettä maailmanlaajuisesti, joten asiantuntija-apua ja neuvoja koskaan tarvitse etsiä kaukaa.

Nopeat varaosatoimitukset

Maahantuojamme ja jälleenmyyjämme pitävät huolto-osia ja monia muita yleisiä varaosia varastossa ja voivat vastata tarpeisiisi nopeasti. Maailmanlaajuinen osien jakelujärjestelmämme tarjoaa seuraavan päivän toimitusta useimmissa maissa.

moottorit toiminnassa

PowerTech M

Yksinkertaisin PowerTech-perheestä, näissä moottoreissa on 2-venttiiliset kannet, kiinteägeometriset turboahtimet ja mekaaniset polttonestejärjestelmät. PowerTech M 4,5 l -moottorit sopivat täydellisesti vähemmän vaativiin sovelluksiin. Niiden mekaanisia hallintalaitteita on helppo käyttää ja ylläpitää.

PowerTech E

Näissä moottoreissa on myös 2-venttiiliset kannet ja kiinteägeometriset turboahtimet, mutta niissä otetaan käyttöön täyden auktoriteetin elektroniset ohjaimet ja kehittyneempi polttonesteen toimitus. Nämä 4,5 litran ja 6,8 litran moottorit käyttävät korkeapaineista yhteispaineruiskutusjärjestelmää (HPCR).

PowerTech Plus

Kehittyneintä moottoritekniikkaa hyödyntävissä PowerTech Plus -moottoreissa on 4-venttiiliset sylinterikannet, täyden auktoriteetin elektroniset säätimet, muuttuvageometrinen turboahdin (VGT) ja jäähdytetty pakokaasun takaisinkierrätys (EGR). Niitä on saatavana suuremmilla tilavuuksilla (4,5 l, 6,8 l, 9,0 l ja 13,5 l), ja ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja polttonestetalouden.

Moottorit tier 3 -taulukko
Päästötön-sertifioitu teollisten moottoreiden teholuokitustaulukko