8 asiaa, jotka sinun tulee tietää bioleikkuusta

Nurmikon lannoittamisesta tuli juuri helpompaa. Ruohosilppu on luonnollinen tapa antaa nurmellesi ravinteet, joita se tarvitsee. Tässä on kahdeksan asiaa, jotka sinun tulee tietää.

Nurmikon lannoittamisen ei tarvitse olla erillisaskare – voit jättää ruohosilpun hoitamaan homman puolestasi. Ruohosilppu on luonnollinen tapa antaa nurmellesi ravinteet, joita se tarvitsee. Tässä on kahdeksan asiaa, jotka sinun tulee tietää:

  1. Bioleikkuu tekee silpusta niin hienojakoista, että kun se on levitetty nurmelle, sitä ei voi nähdä.
  2. Varmista, että teräsi ovat teräviä. Terävät terät auttavat varmistamaan, että leikkuujälki on tarkkaa ja laadukasta.
  3. Bioleikkuu palauttaa typpipitoiset ravinteet takaisin nurmikkoosi. Tämä ruokki nurmeasi ja voi vähentää tarvitsemasi lannoitusaineen määrää.
  4. Noudata bioleikkuussa ”yhden kolmasosan” sääntöä äläkä leikkaa pois enempää kuin ruohon lehden ylin kolmannes. Nopeaa kasvua edistävissä oloissa leikkausta tarvitaan tiheämmin.
  5. Bioleikkuu toimii paremmin, kun ruoho on kuivaa.
  6. John Deeren MulchControl™-järjestelmä on helppo tapa biosilputa leikkaamisen aikana.
  7. Jos ruoho on pitkää tai märkää ja syntyy rumia kasoja, MulchControl™-järjestelmää tulisi käyttää sivulle purkavana.
  8. Jos olot vaativat MulchControl™-järjestelmän käyttöä sivulle purkavana, silppu on näkyvissä todennäköisesti pari päivää ennen maatumistaan.

Tämä eksklusiivinen teknologia on saatavissa one touch -teknologian kanssa John Deeren ajettavaan X350 Select Series -puutarhatraktoriin, jossa on 42” tai 48” Accel Deep™ -leikkuupöytä sekä muihin Select Series -leikkureihin.

MulchControl™-sarjat vipukäyttöteknologialla ovat saatavissa ajettaviin S240-leikkureihin, joissa on Accel Deep™-leikkuupöytä, Select Series -leikkureihin, Signature Series -leikkureihin ja kaikkiin asuinalueille tarkoitettuihin ZTrak-leikkureihin.

Kaikissa John Deeren MulchControl™-sarjoissa on ruohon parhaan bioleikkuun takaavat bioleikkuuterät.