M900(i)-sarja

M900i Hero

Täydellinen viljelykasvillesi

Kolme säiliön tilavuutta 4400 litrasta 6200 litraan, 24 – 40 metriä pitkä kaksi- tai kolmeosainen taittuva ruiskutuspuomi ja lisävarusteena ISOBUS. M900(i) on paras valinta pienille jyville, esimerkiksi vehnälle ja ohralle.

 

Yksinkertaiset manuaaliset hallintalaitteet

Yksinkertaiset manuaaliset hallintalaitteet

Luotettavat manuaaliset venttiilit ovat yksinkertaisia ja varmoja, niissä on vähän vikaantuvia osia ja huollon tarve pieni. Haluatko vähän kehittyneempää? Valitse AutoFill- tai AutoDilute-vaihtoehtomme!

TwinSelect

TwinSelect

Suutinten vaihtaminen sään vaatiessa ja vaihtaminen kemikaalien levityksestä lannoitteisiin sujuu helposti painiketta painamalla, kun TwinSelect™ on käytössä. Tämä vaihtoehto säästää aikaa, lisää joustavuutta ja auttaa levittämään tavoitenopeudella ruiskutusnopeudesta riippumatta.

Suutinten väli 25 cm

Suutinten väli 25 cm

Kun suutinten väli on 25 cm, voit vähentää puomin korkeutta, jolloin kulkeutuminen on vähäisempää, mutta pisaraspektristä ei tarvitse tinkiä – pisarat pysyvät pienikokoisina ja kulkeutuminen minimoituu.

Suljetun siirtojärjestelmän liitäntä

Suljetun siirtojärjestelmän liitäntä

Helpolla liitännällä mihin tahansa suljettuun siirtojärjestelmään voit välttää lähes kokonaan kosketuksen sadon suojausnesteisiin. Voit täyttää ja huuhdella laitteen liittämällä sen suoraan säiliöön sovittimella, jota viljelykasvien suojaustuotteiden valmistajat laajalti käyttävät.

  • TerrainControl™ Pro ja TerrainCommand™ Pro

    TerrainControl™ Pro ja TerrainCommand™ Pro pitävät ruiskutuspuomin automaattisesti aina siellä missä pitääkin optimaalista peittoa varten. Erityiset ultraäänitunnistimet auttavat kohdistamaan ruiskutuspuomin aina oikein – levityskorkeus pysyy tasaisena, kulkeutuminen on vähäisempää, nopeudet suurempia ja kuljettaja rasittuu vähemmän.

    TerrainControl
  • Yksittäisen suuttimen hallinta

    Yksittäisen suuttimen hallinta on entistä tarkempi, alentaa kustannuksia ja parantaa satopotentiaalia. Se auttaa myös suojaamaan ympäristöä vähentämällä yli- tai aliannostusta.

    m900i-ruiskutuslaite slider block

MALLILIUOSSÄILIÖPUOMISTON LEVEYSPUMPUN TUOTTO

4400 l

24-40 m

560 l/min

5200 l

24-40 m

560 l/min

6200 l

24-40 m

560 l/min