R700i-sarja

R700i-sarja

Tarkkaa Tehokkuutta

R700i-mallin myötä saat suurille malleille ominaisia tuottavuutta parantavia premium-ominaisuuksia kompaktissa muodossa. PowrSpray-ruiskutusjärjestelmällä ja ominaisuuksilla, kuten yksittäisten suutinten ohjaus ja mahdollisuus liittää mihin tahansa suljettuun kuljetusjärjestelmään, nostavat tuottavuutesi seuraavalle tasolle samalla, kun nautit erinomaisen helposta käytöstä ja suihkutat tarkemmin.

Nopeaa tarkkuutta

Nopeaa tarkkuutta

Täytä nopeammin, ruiskuta tarkemmin. Ainutlaatuisen kaksipiirisen PowrSpray-järjestemän ansiosta voit täyttää ruiskutuslaitteen vain seitsemässä minuutissa1. Se antaa 98-prosenttisen2 määrän hallinnan tarkkuuden. Kaikki tämä kätevästi painiketta painamalla.

Erittäin turvallinen

Erittäin turvallinen

Helpolla liitännällä mihin tahansa suljettuun siirtojärjestelmään voit välttää lähes kokonaan kosketuksen sadon suojausnesteisiin. Voit täyttää ja huuhdella laitteen liittämällä sen suoraan säiliöön sovittimella, jota viljelykasvien suojaustuotteiden valmistajat laajalti käyttävät.

Säästä ja suojaa

Säästä ja suojaa

Yksittäisten suutinten ohjaus on tehokasta, paikallistettua sadon suojausta. Säästä jopa 5 % sadon suojauskemikaaleja – jopa 6 € hehtaaria3 kohti. Sähköinen ohjausjärjestelmä saavuttaa perimmäisen tehonsa, kun sitä käytetään PowrSpray-järjestelmän kanssa.

Intuitiivinen ohjaus

Intuitiivinen ohjaus

Täyttö, sekoitus, ruiskutus ja huuhtelu onnistuvat painikkeen painalluksella. Kaikki ohjaustoimenpiteet voidaan suorittaa ohjaamosta uudella monitoimivivulla. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää kuljettajan aseman uutta liuoskomentojärjestelmää.

Pysy kompaktina, vaihda premiumiin

Pysy kompaktina, vaihda premiumiin

R700i tarjoaa monia edistyneitä ominaisuuksia, joita yleensä löytyy paljon suuremmista malleista, ja se on pienin suuri ruiskutuslaitteemme. Ja se on rakennettu antamaan sinulle nopea, tarkka ja tehokas ruiskutus kaikissa olosuhteissa - kausi onnistuneen kauden jälkeen.

MalliLiuossäiliöPuomin leveydetPumpun tuottoTäyttötilavuus

3200 l

18-30 m

750 l/min

600 l/min

4000 l

18-30 m

750 l/min

600 l/min

 1 Mitattu ilman alkutäyttöä.

2 98 %:n tarkkuusarvo on saatu John Deere -kalvopumppujärjestelmän JDLink-tiedoista verrattuna John Deere 3” PowrSpray -järjestelmään. Se tarkoittaa, että 98 % ajasta asetettu tavoite saavutettiin."

³ Perustuu 500 hehtaarin vehnätilaan ja olettaa, että kasvimyrkkyjen kulut ovat 53 €/ha ja sienimyrkkyjen kulut ovat 65 €/ha (5 % * 118 € = 5,90 €/ha)