Tietoja John Deerestä

John Deere Forum

   

Forum-kierros

Vieraile Forumissa

Näyttely

Konenäyttelymme kutsuvat sinut tutustumaan koneidemme maailmaan. Tutustu lähemmin traktoreihin, leikkuupuimureihin, hakkureihin ja muihin koneisiin.

Opi lisää moottorin suorituskyvystä, mahdollisista käyttökohteista ja uusimmasta teknisestä kehityksestä. Todistamme sinulle, että moderni maanviljelytekniikka, ympäristönsuojelu ja kestävä elintarvikkeiden tuotanto pystyvät kulkemaan käsi kädessä.

Elokuvia, kokoustila

Esitykset ja kokoontumiset

John Deere Forumissa on yhteensä neljä esittelytilaa ja kaksi kokoushuonetta. Esittelytiloihin  mahtuu 50 henkilön vierailijaryhmä. Niissä on säädettävät seinät ja siksi niitä voidaan tarpeen vaatiessa laajentaa.

Molempiin kokoustiloihin mahtuu 18 henkilöä. Niissä on pöydät ja WLAN-yhteys. Tarvittaessa huoneita voidaan vuokrata tapahtumiin ja pienempiä työpajoja varten.

Lapsia ja kone

Lapset vierailulla

Forumissa on oma opetuksellinen alue lapsille ja nuorille. Junior Club Corner kutsuu lapset leikkimään. Esittelyhallissa lapset pääsevät tutustumaan traktoreihin ja muihin koneisiin.

John Deere -merkkituotekauppa

John Deere -merkkituotekauppa

Forumin myymälästä löydät täydellisen John Deere -merkkituotevalikoiman. Myymälästä löytyvät mm. pienoismallit, polkutraktorit ja monet muut upeat lelut sekä huippulaatuiset John Deere -kokoelman vaatteet: takit, lippalakit, vapaa-ajan asut ja paljon muuta.

Kaikki nämä ja paljon muuta löydät myös John Deere Online Shopista.

John Deere -tehdaskierros

Tehdaskierros ryhmille

Ryhmät rekisteröityvät tehdaskierrokselle John Deere -jälleenmyyjien kautta.

 

Mistä löydät meidät

Yhteystiedot

John Deere Forum

John-Deere-Straße 70
68163 Mannheim
Saksa