TAAKSE ASENNETTAVAT LISÄLAITTEET

Bunkkeriharavat, kenttä, taakse asennettavat lisälaitteet

Huippulaatuinen viimeistely

Golfkenttäbunkkeri, urheilukenttä tai uuden rakennusprojektin nurmikenttä täytyy viimeistellä niin, että lopputulos on elegantti ja samalla käyttökelpoinen. Alla esitellyillä lisälaitteilla saavutat viimeistellyn lopputuloksen.

Bunkkeriharavat, kenttä, lisälaitteet, golfkenttä, sahalaitaterät

Sahalaitaterät

Takaharavien peitto on erinomainen, ja ne on helppo irrottaa nostolaitteesta työkaluja vaihdettaessa. Ne toimivat lisäksi kelluvasti seuratakseen maanpinnan ääriviivoja huolitellun tuloksen takaamiseksi. Sähkötoiminen nostolaite on vakiona mallissa 1200A: harava tai muu takana oleva työkone voidaan nostaa ja laskea katkaisimen painalluksella.

Bunkkeriharavat, kenttä, lisälaitteet, golfkenttä, kentänviimeistelylaite

Kentänviimeistelylaite

John Deeren bunkkerikone 1200A on vuosien saatossa saanut kentänvalvojilta ja kentänhoitajilta paljon kiitosta ja kehuja. Eikä ihme: siinä on samanlainen, testattu voimansiirto kuin suositun Gator-T-sarjan tuotteissa ja moottori, jonka kierrosluku nousee helposti 3100 kierrokseen. Tämä yhdessä lujatekoisen äänenvaimentimen ja moottorinsuojusdesignin kanssa vähentää huomattavasti koneen aiheuttamaa melua ja saa aikaan vaikuttavan ulkonäön.

Bunkkeriharavat, kenttä, lisälaitteet, golfkenttä, piikkilaite

Piikki

Jos sahalaitaiset terät eivät riitä, piikkilaitetta voidaan käyttää vieläkin tehokkaampana, ilmastusterällisenä haravana. Tarvitsitpa mitä tahansa, lisälaitteidemme ja lisävarusteidemme mallisto kattaa kaiken.

Enemmän vaihtoehtoja, enemmän mahdollisuuksia

1200-bunkkeri- ja kenttäharava on todella joustava lukuisissa golfkentällä tehtävissä töissä, mikä helpottaa työskentelyäsi taaten ammattimaisen lopputuloksen. Lisäksi se on sopii täydellisesti yhteen olemassa olevien John Deere -lisälaitteiden kanssa, mukaan lukien kaksi alla esiteltyä.

Bunkkeriharavat, kenttä, lisälaitteet, golfkenttä, jousiharava

Jousiharava

Ammattitason kilpailukenttälaatua varten bunkkeriharavaan voidaan helposti asentaa jousiharava (ei tällä hetkellä saatavissa John Deereltä).

Bunkkeriharavat, kenttä, lisälaitteet, golfkenttä, kentänviimeistelymatto

Kentänviimeistelymatto

Laajenna kentänviimeistelylaitetta kiinnittämällä matto kahden koukun avulla. Rullaa matto ja laita se kentänviimeistelylaitteen päälle helppoa kuljetusta varten (ei tällä hetkellä saatavissa John Deereltä).

 

Samankaltaiset aiheet