MUUT LAITTEET

Ruiskulaite, studio, sekalaiset tuotteet

Täydennetty lisävarusteilla

SelectSpray-sarja tarjoaa valikoiman keskipakois- tai kalvopumppuja sekä edistyneitä automaattisia tai manuaalisia nopeudensäätimiä. Äläkä unohda tätä tärkeää vaihtoehtoa:

Voit käyttää hyötyajoneuvoasi muuhunkin kuin ruiskutukseen. Ruiskulaitteen irrottaminen vie vain muutaman minuutin eikä edellytä työkaluja - nyt voit käyttää järeää ProGator-ajoneuvoasi lukuisiin muihin tehtäviin. Alla on esitelty lisää saatavilla olevia lisälaitteita.

Ruiskulaite, golfkenttä, kenttä, huuhtelusäiliösarja

75,7 l (20 gal.) huuhtelusäiliösarja

Kun ruiskutustyö on suoritettu loppuun, kukaan tuskin haluaa, että säiliöön ja putkiin jää kemikaaleja. 75,7 l (20 gal.) huuhtelusäiliöominaisuus helpottaa järjestelmän puhdistamista päivän päätteeksi. Koska ruiskulaitteita käytetään monen erityyppisen kemikaalin levittämiseen, huuhtelusäiliö tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden huuhdella putket puhtaalla vedellä ja varmistaa näin, ettei seuraavan ruiskutuskerran yhteydessä tapahdu kontaminaatiota. Käyttäjä voi huuhdella ruiskulaitteen pellolla töiden päätyttyä. Ruiskulaite voidaan varastoida turvallisesti niin, että se on heti valmis seuraavaan käyttöön. 75,7 l (20 gal.) huuhtelusäiliösarjaan kuuluu myös huuhteludeflektorisarja.

Ruiskulaite, studio, letkukela, ruiskutuspistooli ja letku

Letkukela, ruiskutuspistooli ja letku

Lisävarusteena on saatavissa manuaalisia ja sähköisiä letkukeloja. Molemmissa letkukeloissa on 200 ft, 1/2-in. (60,9 m, 12,7-mm) letku sekä ruiskutuspistooli. Manuaalisessa letkukelamallissa on käsikampi letkun kelaamiseen, kun taas sähkömalli toimii sähkömoottorilla. Molemmissa malleissa on kelalukko turvallisuuden ja kätevyyden varmistamiseksi. Kela voidaan lukita paikoilleen, jolloin letku ei pääse kiertymään auki laitteen ollessa käyttämättömänä.

Kelankireysjarru voidaan säätää sopimaan kulloiseenkin käyttökohteeseen. Valettu, alumiininen ruiskutuspistooli on säädettävissä niin, että ruiskutuskuvio on kartiomainen tai kiinteä. Pistoolin kahva lukkiutuu paikoilleen ja käytettävissä on myös säädettävä pysäytin. Letkukelan syöttöohjainvivun on oltava yläasennossa nesteen virtaamiseksi letkuun ja ruiskutuspistooliin.

Ruiskulaite, golfkenttä, kenttä, vaahdottaja

Vaahdottaja

Yhdistetyt ilma- ja nesteputket vaahdottajapäihin varmistavat pyöreät ja tarkat pisarat. Nopeussäätöön ei tarvita työkaluja – käännä vain venttiiliä, johon on helposti käsillä.

Ruiskulaite, kenttä, kiinteät pyörät ja rullapyörät

Kiinteät pyörät ja rullapyörät

Kun ruiskutus on valmis, säiliön irrottaminen käy todella helposti niin, että ProGatorisi on valmis muihin tehtäviin. Irrota vain asennustapit, irtikytke hydrauliikkaletkut ja sähköliittimet, kiinnitä varastotelineet – valmis. Mitään työkaluja ei tarvita. Telineessä on lisäksi rullapyörät, joten ruiskulaitteen siirtäminen ja uudelleen asennus on helppoa.

 

Samankaltaiset aiheet