VASTATERÄT

Golf- ja urheilukentät, lisälaitteet, vastaterät, käyttäjä

Karkaistut, asennettavat vastaterät

Nämä John Deeren vastaterät on valmistettu karkaistusta teräksestä, ja ne leikkaavat terävämmin ja tarkemmin ja ovat pitkäikäisempiä kuin tavalliset vastaleikkurit. Teknikkojen ei tarvitse käyttää yhtä paljon aikaa näiden vastaterien hiertämiseen, hiomiseen ja vaihtamiseen, mikä vähentää huoltotöitä.

Golf- ja urheilukentät, lisälaitteet, vastaterät, väyläleikkurivastaterä

Väyläleikkurin vastaterä*

väyläleikkureihin, tiialueille ja samanlaisiin käyttökohteisiin

Golf- ja urheilukentät, lisälaitteet, vastaterät, viheriöleikkureiden vastaterät

Viheriöleikkureiden vastaterät*

voidaan asettaa vain 3 mm:n (0,125 tuuman) korkeudelle. Tämä terä on vakiomitoitussijainti vastaterän kärjelle kelan keskellä.

Golf- ja urheilukentät, lisälaitteet, vastaterät, kilpailukenttäleikkureiden vastaterät

Kilpailukenttäleikkureiden vastaterät*

voidaan asettaa vain 2,5 mm:n (0,100 tuuman) korkeudelle. Tämä terä on standardina Quick-Adjust 5 (QA5) -leikkausyksiköissä, ja se on vakiomitoitussijainti vastaterän kärjelle kelan keskellä.

Golf- ja urheilukentät, lisälaitteet, vastaterät, kenttä, golfkenttä, viheriöt, huippumatala leikkauskorkeus, kilpailukenttäleikkureiden vastaterät

Huippumatalaksi leikkaavat kilpailukenttäleikkureiden vastaterät*

voidaan asettaa vain 2 mm:n (0,078 tuuman) korkeudelle. Tämä terä vähentää etäisyyttä vastaterän kärjestä kelan keskelle vakioasennosta (vähemmän aggressiivinen).

Golf- ja urheilukentät, lisälaitteet, vastaterät, kentät, karkaistu työkaluteräs, huippumatala leikkauskorkeus, kilpailukenttäleikkureiden vastaterät

Kilpailukenttien karkaistusta työkaluteräksestä valmistettu huippumatalasti leikkaavat vastaterä*

voidaan asettaa vain 2 mm:n (0,078 tuuman) korkeudelle. Tämä terä pidentää tavallisen, matalalta leikkaavan terän käyttöikää ja vähentää etäisyyttä vastaterän kärjestä kelan keskelle huippumatalasta asennosta (vähiten aggressiivinen).

 

Samankaltaiset aiheet

 

* Tietoja yhteensopivuudesta sekä tarkempia teknisiä tietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen John Deere -jälleenmyyjääsi.