Osalogistiikka

Osalogistiikka

 

Pidämme sinut liikkeessä

Lupaus alkaa lähimpänä sinua olevasta osaliikkeestä: jälleenmyyjäsi ja kaikki hänen palvelunsa tekevät parhaansa auttaakseen sinua. Lopusta huolehtivat lyömätön logistiikkatoiminta ja massiivinen Euroopan osavarastomme, josta yli 300 000 eri osaa voidaan toimittaa sinulle tilausta seuraavana päivänä.

 

 

Jälleenmyyntivarasto

Jälleenmyyntivarasto

Tiesitkö, että jälleenmyyjäsi voi suorittaa kahdeksan kymmenestä tilauksesta välittömästi? Ja loput tuotteet on saatavissa muista Euroopan 1900 toimipisteestämme. Voit myös itse tilata osat suoraan osoitteesta JDParts.com. Kuitenkin 80 % tarvitsemistasi tuotteista on saatavissa läheltäsi, sadonkorjuuaikaan jopa myöhään illalla.

European Parts Distribution Centre

European Parts Distribution Centre

Vierailijamme ovat kertoneet, etteivät ole koskaan nähneet mitään vastaavaa. Tämä on todennäköisesti totta, vai oletko koskaan ollut varastossa, joka on 12 jalkapallokentän kokoinen? Tänne on varastoitu yli 300 000 osaa – aina pienestä teräpultista 10,7 metrin yhdistelmäporaan. Ja mikä parasta: tavarat liikkuvat nopeasti. Edistyneet logistiikka- ja pakkausjärjestelmämme pystyvät lähettämään seuraavan päivän toimitustilauksen vain 2 tuntia sen saapumisen jälkeen.

Parts Support Centre

Parts Support Centre

Käytössämme olevan, kansainvälisen logistiikkaverkon pyörittäminen vaatii huippuluokan osatukikeskuksen. Erinomainen tiimi varmistaa, että lähes jokainen Euroopan ja Yhdysvaltojen varastoistamme lähetettävä osa toimitetaan luvatulla tavalla. Joissakin tapauksissa tämä sisältää jopa pikatilaukset suoraan tehtaalle.

Kenttätuki

Kenttätuki

Oikea osa on vain osa kokonaisuutta. Saadaksesi laitteet nopeasti takaisin käyttöön, voit luottaa koulutetuista ja sertifioidusta teknikoista muodostuviin jälleenmyyntitiimeihimme, jotka tekevät kaikkensa auttaakseen sinua. He käyttävät uusimpia John Deere -diagnostiikkalaitteita ja -työkaluja korjatakseen kaikenlaiset viat traktorissasi, puimurissasi, rehusilppurissasi tai ruiskulaitteessasi.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua...