Vahva toimija jo yli sadan vuoden ajan

Watch 100 years of the John Deere tractor

Perintömme

Tutustu saavutuksiimme, jotka antoivat meille suunnan.

 • Legendaarisen auran synty

  Amerikkalaisen talouskuplan puhjetessa 1830-luvulla John Deere suuntasi länteen. Vaimo ja viisi lasta seurasivat pian perässä. Vermontissa Deere tunnettiin taitavana seppänä, mutta uudessa kodissaan Illinois'ssa hän joutuisi aloittamaan alusta. Mies taivalsi innokkaasti kohti länttä maalla, joka vielä kukoistaisi hänen kovan työnsä ansiosta.

  Historiallinen vuoden 1855 jälleenmyyjän mainos "John Deere: aurojen ja maatalouden työkoneiden valmistaja, tukku- ja vähittäiskauppias. Moline, Rock Island Co. Illinois"
 • Maa-aineen muutos

  Deere perusti nopeasti sepän pajansa Illinois'n Grand Detourissa. Hän huomasi pian, ettei yhteisön maanviljelijöiden kova työ pelloilla tuonut menestystä. Alueelle asettuvilla perheillä oli vaikeuksia tahmean preerian maa-aineksen kanssa. He eivät olleet osanneet odottaa sitä kotiseutunsa hiekkaisen maan jälkeen. Amerikan sydänmailla maanviljelijät joutuivatkin keskeyttämään työnsä muutaman askelen välein ja raaputtamaan maa-ainesta ennen niin luotettavasta valurautaisesta aurastaan.

  Viivakuvio, jossa maanviljelijä raaputtaa multaa teräsaurastaan
 • Kekseliäs seppä

  Deere uskoi vakaasti, että materiaaliltaan ja muodoltaan erilainen aura ratkaisisi ongelman. Hän löysi rikkinäisen terässahan terän ja alkoi muovata historiaa. Toisen roskasta tuli Deeren uraauurtava innovaatio. Hän muotoili terän uudelleen kiinnittäen erityistä huomiota työkalun kaarevuuteen. Terä upposi heti Illinois'n vaikeaan maahan. Se mullisti kerralla koko yhteisön tulevaisuuden.

  Walter Haskell Hintonin maalaus, jossa John Deere työskentelee pajallaan
 • Maa antaa meille elämän

  Deere hyödynsi ensimmäisen innovaationsa menestyksen, perusti yrityksen ja jatkoi tuotteen kehittämistä. Tarkan tutkimuksen, asiakkaiden palautteen ja pitkäjänteisen kovan työn seurauksena John Deere -yhtiö kukoisti vuonna 1849. Se valmisti jo 2 000 auraa vuodessa. Deere ei kuitenkaan tyytynyt “riittävän hyvään” vaan jatkoi toimintansa laajentamista. Nykyisin, lähes kaksi vuosisataa myöhemmin, yhdestä rikkinäisestä sahan terästä kasvanut yhtiö on alansa johtava toimija koko maailmassa. Yhtiö on laajentanut valikoimaansa perinteisistä menestystuotteista aina teknologian huippuratkaisuihin.

  Vuoden 1882 valokuva, jossa kolme miestä seisoo teräsauroja sisältävän Deere & Co -junanvaunun vieressä, ja tehtaan työntekijät katsovat takana olevan rakennuksen ikkunasta