Jälleenmyyjämme Suomessa
Maatalouskoneiden myynti
Yritys

Yritys

Wihuri on yli sadan vuoden aikana kasvanut pienestä suomalaisesta perheyhtiöstä kansainväliseksi teollisuuden ja kaupan monialakonserniksi. Toimintamme on jaettu neljään osastoon, joista yksi on Wihuri Oy Tekninen Kauppa. Nimensä mukaisesti osasto on teknisen kaupan asiantuntija, ja tärkein tehtävämme on parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Toteutamme John Deere -edustuksen Suomessa Witraktor-nimen alla.

John Deere lausui vuonna 1837, ettei koskaan laita nimeään tuotteeseen, joka ei edusta hänen parasta osaamistaan. Tähän ajatukseen on helppo yhtyä, ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme palvella Teknisen Kaupan asiakkaita laajalla John Deeren tuotevalikoimalla ja ensiluokkaisella palvelulla.

Tuotekategoriat

Tuotekategoriat

Yhteistyösopimuksemme koskee John Deeren AG-, Turf-, Golf-, Home Owner- ja Moottorit & Voimansiirto -tuotevalikoimaa sekä niihin liittyviä huolto-, korjaus- ja varaosapalveluja sekä ratkaisuja.

Toimipaikat

Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Riihimäellä, Seinäjoella, Tampereen Lempäälässä, Turun Liedossa, Vaasassa ja Vantaalla.

Vieraile sivuillamme witraktor.fi

Huolto

Huolto

Meillä on maanlaajuinen huoltoverkosto, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla:

Witraktorin omat huoltopisteet sijaitsevat Kouvolassa, Kuopiossa, Vaasassa, Riihimäellä, Tampereen Lempäälässä, Oulussa ja Turun Liedossa. Huoltopisteidemme lisäksi palveluihimme kuuluu kenttähuolto.

Witraktorin oman huollon lisäksi meillä on valtuutettuja John Deere
-sopimushuoltoyhtiöitä maanlaajuisesti.

Varaosat

Varaosat

Käyttämällä alkuperäisiä John Deeren varaosia varmistat koneiden ja laitteiden toimivuuden sekä turvallisuuden. Meiltä löytyy käyttökohteen, koneen iän ja tuotteen mukainen paras ratkaisu tarpeisiinne.

Toimittamamme työkalut, koneet ja laitteet ovat oikein käytettyinä turvallisia ja pitkäikäisiä. Oikeaan käyttöön kuuluu säännöllinen huolto ja alkuperäisvaraosien käyttö.

John Deeren mukaisesti varaosien toimitusvarmuus ja nopeus ovat ensiluokkaisia. Varaosat saamme tilauspäivästä varastollemme seuraavaksi arkipäiväksi.