Lehdistötiedote   7. maaliskuuta 2022

John Deere pidentää ikääntyneiden koneiden käyttöikää

John Deere pidentää ikääntyvien koneiden käyttöikää

Monilla tiloilla luotetaan vanhoihin koneisiin, jotka toimivat vielä hyvin mutta eivät ole viimeisimpiä malleja. Säännöllinen huolto on tärkeää, jotta suorituskyky pysyy hyvänä ja käyttökustannukset ovat pienet. John Deere on laajentanut koneiden tarkastusohjelmaansa juuri näihin koneisiin lanseeraamalla Expert Check 7+ -tarkastuksen ja varaosavalikoiman uuden brändin.

Expert Check 7+ on kuin nykyinen Expert Check -tarkastusohjelma. Se takaa erityisesti yli seitsemän vuotta vanhojen koneiden kattavan 140 kohdan tarkastuksen. Myyntikumppanit voivat tämän tarkastuslistan avulla tehdä lukuisten mallien yksityiskohtaisen teknisen diagnoosin. Expert Check 7+ -tarkastus on saatavana vanhemmille John Deeren 6-, 7- ja 8-sarjan traktoreille, mutta ohjelma kattaa myös itsekulkevat ruiskutuslaitteet, pyöröpaalaimet ja C-, W- ja T-sarjan leikkuupuimurit.

John Deere lanseeraa myös uuden "Alternatives by John Deere" -varaosabrändin. Tämä brändi laajentaa nykyistä John Deere Original- ja Reman-osien valikoimaa. "Alternatives by John Deere" on kehitetty erityisesti vanhemmille koneille, joita käytetään vähemmän ja jotka siksi kuluvat vähemmän.

John Deere on näillä muutoksilla sovittanut varaosa- ja huolto-ohjelman erityisesti koneiden käyttöä ja ikää vastaavaksi. Kaikki osat käyvät läpi John Deeren sertifiointiprosessin, joka takaa laadun ja varmistaa, että kaikki varaosat sopivat optimaalisesti koneeseen.