Lehdistötiedote   1. helmikuuta 2022

John Deere laajentaa yhteistyötä Krampin kanssa Euroopassa

John Deere Kramp

Krampin yhteistyön lähdettyä onnistuneesti liikkeelle Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Puolassa, John Deere on nyt laajentanut yhteistyösopimuksen kattamaan Unkarin, Viron ja Bulgarian sekä Suomen 1. helmikuuta alkaen.

Kramp on edelleen yksi Euroopan suurimmista maatalouskoneiden osien ja lisävarusteiden tukkumyyjistä. Deere tunnetaan laajan konemallistonsa vahvasta asiakas- ja tuotetuesta, joka perustuu laadukkaisiin alkuperäisiin John Deere -osiin ja -palveluihin. Kumppanuus on osoittanut asiakkaiden ja jälleenmyyjien tyytyväisyyttä jo ensivaiheessa.

Sekä John Deere että Kramp asettavat laadun ja asiakaspalvelun etusijalle. Euroopan jälkimarkkinoiden ja asiakasratkaisujen johtaja Paul Leathem sanoo: ”Selvästi erottuvan asiakaskokemuksen tarjoaminen tuotteidemme koko elinkaaren ajan on erittäin tärkeää. Kumpikin yhtiö on sitoutunut näiden arvojen ylläpitämiseen. Laajentamalla kumppanuutemme Krampin kanssa näille uusille markkinoille voimme tarjota jälleenmyyjillemme ja asiakkaillemme vielä enemmän osia, kuin alkuperäinen laaja valikoimamme sisältää.”

John Deere laajentaa tällä yhteistyöllä osavalikoimaansa ja sen saatavuutta Euroopassa. John Deeren jälleenmyyjien ja yhteistyökumppanien tarjoamien alkuperäisten, Reman- ja Alternatives by John Deere -osien lisäksi nyt KITE ZRT (Unkari), WIHURI OÜ (Estonia) ja Megatron EAD (Bulgaria) sekä myöhemmin suomalainen Wihuri Oy voivat tarjota myös Kramp-osien laajan valikoiman. Kramp-valikoima sisältää metsän- ja puutarhanhoito-, jälleenmyynti-, korjaamo- ja koneisto-osia. Kaikkia osia voi tilata modernilta online-alustalta. Kehittynyt logistiikka varmistaa nopean toimituksen.